ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βερμάλεν ο 8ος!

LONDON, ENGLAND - AUGUST 18:  Thomas Vermaelen of Arsenal in action during the Barclays Premier League match between  Arsenal and Sunderland at Emirates Stadium on August 18, 2012 in London, England.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - AUGUST 18: Thomas Vermaelen of Arsenal in action during the Barclays Premier League match between Arsenal and Sunderland at Emirates Stadium on August 18, 2012 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Τόμας Βερμάλεν είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα και ο όγδοος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που αφήνει την Άρσεναλ για τους "μπλαουγκράνα".

Ο Τόμας Βερμάλεν, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε στους "μπλαουγκράνα" και έγινε ο όγδοος που αφήνει την Άρσεναλ για την ισπανική ομάδα. Δείτε ποιοι άλλοι έκαναν στο παρελθόν, το αντίστοιχο δρομολόγιο.

Μαρκ Οφερμαρς

Η αρχή γίνεται με έναν Ολλανδό. Τη χρονιά που ο Φλορεντίνο Πέρεθ κάνει δικό του τον Λουίς Φίγκο, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην αντιπαλότητα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος της δεύτερης ,Τζοάν Γκασπάρτ, παίρνει την πτήση της Iberia για το Λονδίνο και επιστρέφει στη Βαρκελώνη με τον Μαρκ Οφερμαρς.

Βερμάλεν ο 8ος!

Εμανουέλ Πετί

Ο μετέπειτα τεχνικός της ΑΕΚ, Λορένθο Σέρα Φερέρ, δεν ζητά πολλά σαν προπονητής της Μπαρτσελόνα, αλλά είναι τρελαμένος με ένα ντελικάτο Γάλλο αμυντικό μέσο. Ο Εμανουέλ Πετί έχει στο παλμαρέ του επιτυχίες τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Πηγαίνει το καλοκαίρι του 2000 στην Καταλωνία σαν ήρωας. Δεν προσαρμόζεται ποτέ, είναι η αλήθεια.

Βερμάλεν ο 8ος!

Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ

Στοίχισε τα λιγότερα από όλους όσους έκαναν το αντίστοιχο δρομολόγιο, στην τσέπη της Μπαρτσελόνα. Το καλοκαίρι του 2003 φτάνει με περίπου 2.000.000 ευρώ στο "Καμπ Νόου" και λίγοι περιμένουν ότι η απόδοση του θα είναι αντιστρόφως ανάλογη της αξίας του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Βερμάλεν ο 8ος!

Τιερί Ανρί

Ένα σίριαλ περίπου δύο χρόνων, ίσως και παραπάνω. Το 2007, γίνεται "μπλαουγκράνα" έναντι 24.000.000 ευρώ. Η ιστορία γνωστή. Θα μπορούσε να είναι η βιτρίνα αυτής της θεματικής ενότητας. Ο Γάλλος στράικερ, είναι σίγουρα η μεγαλύτερη μετακίνηση από πλευράς ονόματος.

Βερμάλεν ο 8ος!

Αλεξάντερ Χλεμπ

Ίσως η χειρότερη μεταγραφή του Πεπ Γουαρδιόλα. Κόστισε περίπου 15.000.000 ευρώ και μετά από πενιχρές εμφανίσεις στις τρεις σεζόν που αγωνίστηκε στο "Καμπ Νόου", αποτέλεσε παρελθόν.

Βερμάλεν ο 8ος!

Σεσκ Φάμπρεγκας

Εκπλήρωσε το όνειρό του. Λίγο ακριβό για την Μπαρτσελόνα μιας και κατέβαλε στην Άρσεναλ το ποσό των 37.000.000 ευρώ. Αυτό το 2011, γιατί φέτος το καλοκαίρι ξαναπήρε το δρόμο για το Λονδίνο. Όχι για την Άρσεναλ, αλλά για την Τσέλσι.

Βερμάλεν ο 8ος!

Άλεξ Σονγκ

Ο Καμερουνέζος αποκτήθηκε σαν κεντρικός αμυντικός. Μπέρδεψε και μπερδεύτηκε με τη θέση του, τους εκάστοτε προπονητές του, το κοινό της ομάδας. Τα 19.000.000 που μπήκαν από την Μπαρτσελόνα στα ταμεία της Άρσεναλ, δεν έπεισαν ούτε τον Βιλανόβα (επί θητείας του οποίου δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου), ούτε και φέτος τον Λουίς Ενρίκε.

Βερμάλεν ο 8ος!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ