ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Φέτος μας έχουν αδικήσει οι διαιτητές"

Τσάβι: "Φέτος μας έχουν αδικήσει οι διαιτητές"

Ο Τσάβι τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα έχει λόγους να διαμαρτύρεται φέτος για τη διαιτησία, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια. Τι είπε για το πρώτο ματς στο Κύπελλο με Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε στο πρώτο φετινό ραντεβού της με τη Ρεάλ, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό πήρε μία μεγάλη νίκη με 3-1 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" (πρωτάθλημα), και όπως τόνισε ο Τσάβι, η ομάδα του θα επιδιώξει να παίξει επιθετικά και στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Copa Del Rey.

"Θα επιτεθούμε, θέλουμε να κυριαρχήσουμε και να σκοράρουμε τέρματα. Αυτό είναι που βλέπετε από τη Μπαρτσελόνα σε κάθε ματς, ένα θεαματικό επιθετικό στιλ παιχνιδιού

Όσο περισσότερα τέρματα πετύχουμε εκτός έδρας (στο "Μπερναμπεόυ η πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τους "16" του Κυπέλλου), τόσο το καλύτερο.

Θα ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία μας επειδή δεν ξέρουμε να παίζουμε διαφορετικά. Μου αρέσει να παίζω στο Μπερναμπέου και σε μεγάλα, ιστορικά και όμορφα στάδια.

Αυτό είναι ένα πολύ ξεχωριστό στάδιο για μένα και για όλους τους οπαδούς της ομάδας. Μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο και κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσάβι, ο οποίος μίλησε και για τη διαιτησία, από την οποία οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα εξέφρασαν παράπονα στα δύο τελευταία ματς.

"Μερικές φορές οι διαιτητές μας ευνοούν και άλλες μας αδικούν. Υπάρχουν φέτος τα πέναλτι που δεν δόθηκαν με Εσπανιόλ και Μπέτις.

Φέτος μας έχουν αδικήσει οι διαιτητές, όμως αυτό δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Έχει να κάνει με τη δουλειά τους.

Είναι στο γήπεδο για να πάρουν γρήγορες αποφάσεις και έτσι είναι λογικό να γίνονται λάθη. Δεν θέλουμε να παραπονιόμαστε, απλά αυτή είναι η πραγματικότητα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ