ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το απίστευτο Fair Play της Μπαρτσελόνα

Το απίστευτο Fair Play της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο ένα αθλητικό σωματείο και αυτό είναι κάτι που μαθαίνουν από την πρώτη ημέρα, όλοι οι αθλητές του συλλόγου. To “Mes que un club” δεν είναι απλά μία έκφραση και αυτό φάνηκε σε αναμέτρηση της μικρής ομάδας των μπλαουγκράνα, όταν οι τελευταίοι άφησαν τους αντίπαλους να σκοράρουν στην αποθέωση του Fair Play.

Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία της Μασία στηρίζεται τρεις βασικούς άξονες: 1. Ανταγωνιστικότητα 2. Εκπαίδευση 3. Αθλητική κουλτούρα. Σε κάθε ομάδα της Μπαρτσελόνα τα τρία αυτά στοιχεία εμφανίζονται στο χορτάρι και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα λόγια.

Οι μικροί της "Μπάρτσα" παρέδωσαν μαθήματα Fair Play στο τελευταίο τους παιχνίδι, αφήνοντας της αντίπαλη ομάδα να σκοράρει αφού το τέρμα που πέτυχαν ήταν… χωρίς τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση με την Ζουβενίλ Β’, οι Καταλανοί σκόραραν την ώρα που ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν τραυματίας στο χορτάρι και όσα ακολούθησαν μπορούν να γίνουν ένα καλό μάθημα σ όλους. Αρχικά ένας από τους πιτσιρικάδες της Μπαρτσελόνα έτρεξε πάνω από τον τραυματία γκολκίπερ και στη συνέχεια οι μικροί της Μπάρτσα απένειμαν… δικαιοσύνη.

Την ώρα που η Ζουβενίλ Β’ έκανε τη σέντρα δεν αντέδρασε κανένας παίκτης των Καταλανών με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να σκοράρουν, ανταποδίδοντας το… άκυρο τέρμα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια από τις μικρές ομάδες της Μπαρτσελόνα κάνουν κάτι τέτοιο... Δείτε και απολαύστε…

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ