ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το μήνυμα του Μέσι για το νταμπλ

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram το δικό του πανηγυρικό μήνυμα για την κατάκτηση του νταμπλ φέτος στην Ισπανία.

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε χθες (30/4) την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στους δρόμους της Βαρκελώνης, οι οποίοι γέμισαν από φίλους των "μπλαουγκράνα" που θέλησαν να αποθεώσουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές του για το επίτευγμά τους να κυριαρχήσουν πλήρως εντός των τειχών της χώρας.

Μεταξύ άλλων, στην φιέστα κατάκτησης του 25ου πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα, ο προπονητής των Καταλανών, Ερνέστο Βαλβέρδε, έχασε τα παπούτσια του. Ο Λουίς Σουάρες σκέφτηκε πως θα ήταν αστείο να μείνει ξυπόλυτος ο "Τσινγκούρι", έτσι μαζί με ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου του έβγαλαν τα παπούτσια και τα πέταξαν στο πλήθος!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα, ο φυσικός της ηγέτης, ο Λιονέλ Μέσι, δεν μπορούσε παρά να απολαύσει τις στιγμές, ανεβάζοντας στο Instagram: " Θέλαμε πάρα πολύ να γιορτάσουμε το νταμπλ με τον κόσμο μας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ