ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τεν Κάτε: "Ο Μέσι μένει για τον Βιλανόβα"

Τεν Κάτε: "Ο Μέσι μένει για τον Βιλανόβα"

Ο Χενκ Τεν Κάτε σε δηλώσεις του μίλησε για τα όσα συμβαίνουν με τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι ο Αργεντινός μένει στην Καταλονία λόγω μια υπόσχεσης που είχε δώσει.

Τη δική του εκδοχή των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Χενκ Τεν Κάτε αποκαλύπτοντας μια πτυχή της ιστορίας που δεν ήταν γνωστή.

Ο Ολλανδός προπονητής αναφέρθηκε στην υπόσχεση που είχε δώσει ο Αργεντινός στον Τίτο Βιλανόβα. Οι δύο άνδρες είχαν εξαιρετική σχέση και σύμφωνα με τον Τεν Κάτε ο Μέσι του υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα λίγο καιρό πριν ο Βιλανόβα πεθάνει.

Παράλληλα, ο Τεν Κάτε τόνισε ότι θα ήταν καλύτερο και για τον Μέσι και για την Μπαρτσελόνα να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Από όσο γνωρίζω αυτά τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια. Ο Μέσι παραμένει στην Μπαρτσελόνα λόγω μια υπόσχεσης που είχε δώσει στον Τίτο Βιλανόβα όταν εκείνος πέθαινε. Θεωρώ ότι μια μεταγραφή θα ήταν το καλύτερο για όλους.

Ο Λιονέλ είναι χρόνια στην Μπαρτσελόνα και χρειάζεται μία καινούρια πρόκληση. Αξίζει ακόμα πολλά χρήματα, αλλά η αξία του θα πέφτει από εδώ και πέρα.

Θέλω να τον υποστηρίξω, γιατί ήταν σε άλλο επίπεδο για δέκα χρόνια, αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν θα επιστρέψει ξανά σε αυτό.

Δεν είναι φυσιολογικό να "λάμπεις" για δέκα χρόνια όπως έκανε εκείνος. Τα περισσότερα μεγάλα ονόματα μπορούν να κρατηθούν σε υψηλό επίπεδο για επτά ή οκτώ χρόνια. Για να είμαι ειλικρινής ακόμα και την περσινή περίοδο δεν ήταν στα καλύτερά του παρά το γεγονός ότι τα στατιστικά του ήταν εξαιρετικά".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ