ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Συγκινημένος ο Βιλανόβα

Συγκινημένος ο Βιλανόβα

Που βρισκόταν ο τέως προπονητής της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα στα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού μωσαϊκού προς τιμήν του στο "Καμπ Νόου". Το "ευχαριστώ" από τον γιο του.

Μερίδα του Τύπου της Βαρκελώνης αναφέρει πως ο Τίτο Βιλανόβα παρακολούθησε το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης από μια απομακρυσμένη σουίτα στο "Καμπ Νόου", θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να περάσει... απαρατήρητος.

Ο τέως προπονητής της Μπαρτσελόνα ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο clasico, αφού πριν από την έναρξη του ματς αποκαλύφθηκε ένα μωσαϊκό προς τιμήν του σε δύο κεντρικές κερκίδες του γηπέδου.

"Força Tito!" έλεγε το μήνυμα, δηλαδή "Γερά Τίτο!" και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα και οι οπαδοί θέλησαν να δώσουν δύναμη στον προπονητή που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και βέβαια να του εκφράσουν την αγάπη τους.

Παρότι είχε προαναγγελθεί η ύπαρξη του μωσαϊκού και το... αποτέλεσμα στον υπολογιστή, η εικόνα... καθήλωσε τους θεατές. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Βιλανόβα δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο γιος του Τίτο, ο Αντριά Βιλανόβα ανέβασε στο Twitter την εικόνα του και έγραψε "Θεαματικό. Μεγάλη Μπάρτσα!".

Συγκινημένος ο Βιλανόβα
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ