ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στη Βαρκελώνη ο μάνατζερ του Ντράξλερ

Στη Βαρκελώνη ο μάνατζερ του Ντράξλερ

Η "Bild" έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του ατζέντη του Γιούλιαν Ντράξλερ απ' το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, με τη γερμανική εφημερίδα να συνδέει την παρουσία του με πιθανή συνάντηση με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αναζητά τον ιδανικό διάδοχο του Νεϊμάρ, με τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Φιλίπε Κοουτίνιο να αποτελούν, τη δεδομένη χρονική στιγμή, τα δύο μεγάλα φαβορί για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των Καταλανών.

Παρ' όλα αυτά, δεν αποκλείεται οι "μπλαουγκράνα" να κάνουν την έκπληξη με την απόκτηση του Γιούλιαν Ντράξλερ. Το συγκεκριμένο σενάριο έχει "φουντώσει" τις τελευταίες ώρες, αφού, όπως αποκάλυψε η " Bild", ο ατζέντης του Γερμανού μεσοεπιθετικού εθεάθη στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης το πρωί της Κυριακής (06/08).

Ο Ντράξλερ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο απ' την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κατέβαλε 40.000.000 ευρώ στη Βόλφσμπουργκ για την απόκτησή του. Ωστόσο, ύστερα κι απ' τη μεταγραφή του Νεϊμάρ, ο χρόνος συμμετοχής του 23χρονου μεσοεπιθετικού αναμένεται να μειωθεί αισθητά.

Τον εν λόγω παράγοντα θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Καταλανοί προκειμένου να τον φέρουν στο "Καμπ Νόου". Την περυσινή σεζόν ο Ντράξλερ σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ σε 25 συμμετοχές με τη γαλλική ομάδα. Παράλληλα, το καλοκαίρι ήταν ο αρχηγός της Γερμανίας που έφτασε στην κατάκτηση του Confederations Cup.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ