ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ροσέλ: "Ιμπραχίμοβιτς η χειρότερη μεταγραφή"

Ροσέλ: "Ιμπραχίμοβιτς η χειρότερη μεταγραφή"

Οι δύο τελευταίοι πρόεδροι της Μπαρτσελόνα, Ροσέλ και Λαπόρτα, έβγαλαν τα... μαχαίρια, με τον πρώτο να κάνει λόγο για τη μεταγραφή-φιάσκο του Ιμπραχίμοβιτς το 2009.

Ο νυν πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, κατηγορήσε για σπατάλες τον Χοάν Λαπόρτα, χαρακτηρίζοντας την μεταγραφή Ιμπραχίμοβιτς ως την χειρότερη κίνηση στην ιστορία της ομάδας.

"Αφιέρωσαμε χρόνο και δυνάμεις για τη δημιουργία της καλύτερης Μπαρτσελόνα της ιστορίας", τόνισε μέσω προσωπικής ανακοίνωσης ο πρώην ισχυρός άνδρας των Καταλανών και πρόσθεσε:

"Δεν αξίζουμε αυτό τον καταιγισμό ψεμάτων και αυτές τις άγριες επιθέσεις. Θεωρώ ανέντιμο τον πόλεμο που γίνεται από τη νυν διοίκηση προς το πρόσωπό μου.

Αφήσαμε μία ομάδα οικονομικά αυτάρκη με τον οικονομικό απολογισμό να έχει θετικό πρόσημο για την ομάδα".

Οι δηλώσεις αυτές από πλευράς Λαπόρτα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης των μελών της Μπαρτσελόνα, ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης.

Ροσέλ: "Ιμπραχίμοβιτς η χειρότερη μεταγραφή"

"Η απόκτηση Ιμπραχίμοβιτς ήταν η χειρότερη κίνηση στην ιστορία της Μπαρτσελόνα (σ.σ δαπανήθηκε το ποσό των 50.000.000 ευρώ και δόθηκε επιπλέον αντάλλαγμα στην Ίντερ ο Ετό).

Ως διοίκηση έχουμε κερδίσει πάρα πολλούς τίτλους όμως αυτό για το οποίο είμαστε υπερήφανοι είναι ότι έχουμε δημιουργήσει ένα υπόδειγμα διαχείρισης που δύσκολα θα επαναληφθεί.

Από τότε που ανέλαβε εγώ και το επιτελείο μου, τα κέρδη εκτοξεύτηκαν από τα 415 στα 473 εκατομμύρια ευρώ. Και τα χρέη σιγά σιγά μειώνονται.

Τώρα είμαστε στα 364 εκατομμύρια ευρώ, και η πρόβλεψη για το τέλος της σεζόν είναι πως θα φτάσουν στα 338 εκατομμύρια".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ