ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ρέσακ: "Έφαγε πολύ πίτσα ο Μέσι"!

Ρέσακ: "Έφαγε πολύ πίτσα ο Μέσι"!

Για καταχρήσεις από πλευράς Λιονέλ Μέσι την περασμένη σεζόν έκανε λόγο ο παλιός άσος της Μπαρτσελόνα, Κάρλος Ρέσακ. Τι αποκάλυψε για Γουαρδιόλα και Βιλανόβα.

Ο Λιονέλ Μέσι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα την περασμένη αγωνιστική σεζόν και κατέληξε χωρίς κάποιο μεγάλο τρόπαιο στα χέρια του, με τον Κάρλες Ρέσακ να έχει πάντως την απάντηση στο "τίς πταίει" αναφορικά με την απώλεια της φόρμας του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

"Προηγουμένως ο Μέσι έτρωγε και μετά ξεκουραζόταν, όμως νομίζω ότι πέρυσι ο Μέσι έφαγε περισσότερη πίτσα από ότι έπρεπε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο νυν αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, και πρόσθεσε:

Ρέσακ: "Έφαγε πολύ πίτσα ο Μέσι"!

"Ο Λουίς Ενρίκε επέβαλε πολλούς κανόνες στο ξεκίνημα της βασιλείας του στον πάγκο, εάν δεν προπονείσαι δεν παίζεις. Ας δούμε τι θα συμβεί όταν ο Μέσι δεν θα προπονείται και θα τον χρειάζεται η ομάδα του.

Ρέσακ: "Έφαγε πολύ πίτσα ο Μέσι"!

Ο Κάρλες Ρέσακ είχε βρεθεί και στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ως πρώτος τεχνικός τη σεζόν 2001-02, χρονιά που είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Champions League

Ο Ρέσακ προέβη επίσης στην αποκάλυψη ότι τόσο ο Γουαρδιόλα όσο και ο Βιλανόβα είχαν προτάσεις από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο διάστημα που ήταν στη Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφική πολιτική της "αιωνίας αντιπάλου" της Μπαρτσελόνα, Ρεάλ.

"Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κοιτάζει μόνο την παγκόσμια αγορά και θέλει μία ομάδα από γκαλάκτικος. Οι Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και Άνχελ Ντι Μαρία ήταν πολύ άσχημοι για τη Ρεάλ Μαδρίτης".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ