ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ψάχνει δικαίωση στο CAS ο Σουάρες

NATAL, BRAZIL - JUNE 24:  Luis Suarez of Uruguay looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Italy and Uruguay at Estadio das Dunas on June 24, 2014 in Natal, Brazil.  (Photo by Mike Hewitt - FIFA/FIFA via Getty Images)
NATAL, BRAZIL - JUNE 24: Luis Suarez of Uruguay looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Italy and Uruguay at Estadio das Dunas on June 24, 2014 in Natal, Brazil. (Photo by Mike Hewitt - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Την Παρασκευή (08/08) θα εκδικαστεί η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Λουίς Σουάρες για την ποινή που του επέβαλε η FIFA για τη δαγκωνιά του στον Τζόρτζιο Κιελίνι.

Η FIFA τιμώρησε με τετράμηνο αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα τον Λουίς Σουάρες για την ενέργειά του να δαγκώσει τον Τζόρτζιο Κιελίνι στον αγώνα της Ουρουγουάης με την Ιταλία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ.

Ο νυν άσος της Μπαρτσελόνα επιστρέφει στα τέλη Οκτωβρίου στα γήπεδα και το πιθανότερο είναι να κάνει ντεμπούτο στο Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο όμως να μην παρατάει την υπόθεσή του και να προσπαθεί να δικαιωθεί, παίζοντας νωρίτερα.

Την προσεχή Παρασκευή (08/08) θα εκδικαστεί η προσφυγή που έχει καταθέσει στο CAS, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα να αγωνιστεί νωρίτερα με τη νέα του ομάδα.

Ο Σουάρες είχε καταθέσει έφεση στο αρμόδιο όργανο της FIFA, αλλά την απέρριψε, γι' αυτό και ψάχνει δικαίωση μέσω CAS, μήπως και μειωθεί έστω και για λίγο η τιμωρία του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ