ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πουλάει τον Βίγια η Μπαρτσελόνα!

Πουλάει τον Βίγια η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε την πόρτα της εξόδου και ο Νταβίδ Βίγια ενδέχεται να αποχωρήσει ακόμα και τον Ιανουάριο από το "Καμπ Νόου", σύμφωνα με τη "Marca". Διάψευση από Γκουαρδιόλα.

Πριν δύο καλοκαίρια (2010) η Μπαρτσελόνα έβγαλε από τα ταμεία της κάτι παραπάνω από 40.000.000 ευρώ και τα έδωσε στη Βαλένθια για να πάρει το μεγάλο κανόνι της, Νταβίδ Βίγια.

Τώρα, ο ίδιος παίκτης, κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ισπανίας, έχει χάσει την συχνή επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα (στο ντέρμπι με τη Ρεάλ πέρασε αλλαγή στα τελευταία λεπτά στη θέση του Αλέξις Σάντσες), και δεν αποκλείεται σύντομα να αλλάξει φανέλα.

Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η μαδριλένικη "Marca", οι διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο έχουν πάρει οριστική απόφαση να πουλήσουν τον Αστουριανό επιθετικό, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 με προοπτική μάλιστα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί ο Βίγια ακόμα και τον Ιανουάριο, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να περιμένουν μία σημαντική οικονομική πρόταση για να "απαλλαγούν" από έναν παίκτη που αμείβεται με 7.000.000 ευρώ ετησίως.

Αυτή τη στιγμή, το μέλλον του 30χρονου στράικερ δείχνει να βρίσκεται στην Αγγλία, καθώς στη μάχη της απόκτησής του είναι έτοιμες να μπουν τρεις ομάδες: Λίβερπουλ, Τσέλσι και Άστον Βίλα.

Ο Γκουαρδιόλα "απάντησε" στην Marca

Από την πλευρά του πάντως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα διέψευσε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο, σε σχετική ερώτηση που του έγινε από εκπροσώπους του Τύπου στην Ιαπωνία, παραμονή του ημιτελικού Μπαρτσελόνα-Αλ Σαντ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

"Η Marca λέει ψέματα", είπε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός, για να προσθέσει: "Δεν έχω μιλήσει με τον Νταβίδ μετά το ματς στη Μαδρίτη αλλά προσπαθώ να μιλώ με όλους μέσα στην ομάδα.

Εγώ είμαι αυτός που παρατάσσω 25 διαφορετικά αρχικά σχήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν επειδή πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο.

Οι περισσότεροι παίκτες θα παραμείνουν εδώ αυτή τη σεζόν και την επόμενη".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ