ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ποντάρει σε Ραϊόλα-Αμπιντάλ για το deal με Πογκμπά

Ποντάρει σε Ραϊόλα-Αμπιντάλ για το deal με Πογκμπά

Ο Τζουάν Λαπόρτα μίλησε εγκωμιαστικά για τον Πολ Πογκμπά και υποστήριξε πως ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα αλλά και ο Ερίκ Αμπιντάλ μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να συνεχίσει ο παίκτης την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα.

"Εμείς θεωρούμε πως το κλειδί για τη μεταγραφή του Πογκπά είναι ο Ραϊόλα. Με τον Ραϊόλα έχουμε καλές σχέσεις τόσο εγώ όσο και ο Αμπιντάλ. Και ο Αμπιντάλ γνωρίζει προσωπικά τον Πογκμπά", τόνισε ο ένας εκ των τριών υποψηφίων για την προεδρία της Μπαρτσελόνα στις εκλογές της 18ης Ιουλίου, και συνέχισε:

"Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει ούτε με τη Γιούβε ούτε με τον παίκτη επειδή ως υποψήφιος δεν μπορώ να το κάνω. Αλλά μπορώ να πω οτι ο Πογκμπά θα προσαρμοζόταν τέλεια στο στιλ παιχνιδιού μας και θα μπορούσε να προσθέσει στην ομάδα την τεχνική και τη δύναμή του".

Ποντάρει σε Ραϊόλα-Αμπιντάλ για το deal με Πογκμπά

Είναι ένας παίκτης που δεν σε αφήνει αδιάφορο και ο οποίος έχει τεράστιες προοπτικές". Υπενθυμίζεται πως πέρα από τη Μπαρτσελόνα, μεταξύ των ομάδων που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Γάλλο διεθνή μέσο είναι και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι. Η "Mundo Deportivo" αναφέρει μάλιστα με σημερινό της δημοσίευμα πως η Τσέλσι είναι έτοιμη να δώσει 50 εκ.ευρώ και τον Οσκάρ για να πάρει από τη Γιουβέντους τον παίκτη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ