ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πιστεύει σε Νεϊμάρ ο Πέδρο

Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, celebrates with his fellow teammate Pedro after scoring against Osasuna during their Spanish League soccer match, at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 27, 2013. Barcelona won the match 5-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, celebrates with his fellow teammate Pedro after scoring against Osasuna during their Spanish League soccer match, at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 27, 2013. Barcelona won the match 5-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Γρήγορα θα προσαρμοστεί ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Πέδρο, ο οποίος έδωσε και τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του Γιόχαν Κρόιφ για τον Λιονέλ Μέσι.

Αισιόδοξος για τον Νεϊμάρ εμφανίστηκε ο Πέδρο με δηλώσεις του στη "Mundo Deportivo".

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο Confederations Cup, θα έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν ανησυχεί τον Πέδρο που εκτιμά πως μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα.

"Θα προσαρμοστεί γρήγορα. Είναι αλήθεια ότι χρειάζεσαι ένα διάστημα προσαρμογής όταν αλλάζεις χώρα για να δεις πώς είναι τα πάντα. Ωστόσο, θα ήθελα να πω πως νομίζω ότι θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Έχει κάποιους πολύ καλούς φίλους εδώ όπως οι Ντάνι Άλβες και Αντριάνο και αυτό θα βοηθήσει".

Ακόμη, στην πρόσφατη τοποθέτηση του Γιόχαν Κρόιφ περί πώλησης του Λιονέλ Μέσι είπε: "Είναι ο καλύτερος του κόσμου. Είναι προνόμιο να τον έχουμε μαζί μας. Αποδεικνύει την υπεροχή του σε κάθε παιχνίδι. Δε γίνεται να συγκριθεί ο Μέσι με κανέναν άλλο αυτή τη στιγμή".

Τέλος, για τον ίδιο δήλωσε: "Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι επειδή η Μπάρτσα πάντα θα απαιτεί πολλά. Πάντα χρειάζεται να παίξεις στο ανώτατο επίπεδο, αλλά είναι αλήθεια πως αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την εθνική ομάδα και την Μπάρτσα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ