ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Δεν είπα ποτέ ότι είμαι υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας"

Πικέ: "Δεν είπα ποτέ ότι είμαι υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας"
NO PERMITIDO REPUBLICAR

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ παραχώρησε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην αντιπαλότητα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στις υποτιθέμενες δηλώσεις του περί ανεξάρτητης Καταλονίας.

Η απόφαση του Ζεράρ Πικέ να αποχωρήσει απ' την εθνική Ισπανίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, αποτέλεσε γι' αρκετές ημέρες πρώτη είδηση στα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε πως ο λόγος που αποχωρεί απ' τους "μπλαουγκράνα" είναι η έντονη κριτική που έχει δεχθεί για τις πολιτικές απόψεις του, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

"Δεν είπα ποτέ ότι είμαι υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας. Ένας αθλητής του κορυφαίου επιπέδου θα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αν έκανε μία τέτοια δήλωση. Ποτέ δεν πήρα θέση, αλλά η φήμη μου 'κάηκε' ούτως ή άλλως. Είναι μεγάλο ψέμα το ότι η πολιτική δεν συνδέεται με τον αθλητισμό".

Παράλληλα, ο Ισπανός άσος παραδέχθηκε πως του αρέσει να προκαλεί, ενώ αναφέρθηκε και στην αντιπαλότητα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ: "Παραδέχομαι πως μου αρέσει να προκαλώ και ευχαριστιέμαι την ένταση. Χωρίς την αντιπαλότητα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, το ποδόσφαιρο δεν θα ήταν το ίδιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρονάλντο και Μέσι θα μπορούσαν να είναι συμπαίκτες
Έτσι θα είναι στο μέλλον θρυλικά ποδοσφαιρικά γήπεδα
"Κορόιδο για 30 δευτερόλεπτα το MSN"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ