ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Πετάει" η τριάδα της Μπαρτσελόνα

"Πετάει" η τριάδα της Μπαρτσελόνα

Η τριάδα των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ "πετάει φωτιές" στο ξεκίνημα του 2015 ενώ οι Κριστιάνο, Μπέιλ και Μπενζεμά δεν έχουν πάρει ακόμα... μπρος με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να απολαμβάνει την κορυφή του πίνακα των σκόρερ στη φετινή La Liga με 30 γκολ, τρία περισσότερα από τον Λιονέλ Μέσι, όμως ο Αργεντίνος από την πλευρά του έχει να επιδείξει πολύ καλύτερα στατιστικά μέσα στο 2015.

Αυτό μάλιστα φαίνεται από το γεγονός ότι στις 9 αναμετρήσεις πρωταθλήματος που έχει πάρει μέρος με τη Ρεάλ αυτή τη χρονιά ο CR7 μετράει μόλις πέντε γκολ, ένα περισσότερο δηλαδή από τον Λουίς Σουάρες και επτά λιγότερα από τον Λιονέλ Μέσι που έχει ήδη 12!

"Πετάει" η τριάδα της Μπαρτσελόνα

Εκεί όμως που υπάρχει χαώδης διαφορά στα δύο μεγαθήρια του ισπανικού ποδοσφαίρου και επίδοξες διεκδικήτριες του τίτλου είναι στα γκολ που έχουν πάρει μέσα στο 2015 από τα δυνατά τους χαρτιά.

Έτσι, ενώ οι Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά έχουν δώσει 15 γκολ στην ομάδα τους στα 14 ματς που έχει δώσει αυτή, η τριάδα των Μέσι-Νεϊμάρ-Σουάρες έχει σπάσει όλα τα κοντέρ, μετρώντας 35 γκολ σε σύνολο 17 αγώνων.

"Πετάει" η τριάδα της Μπαρτσελόνα
REAL MADRID VIA GETTY IMAGES

Φυσικά το μεγαλύτερο πλήγμα για τους φίλους της Ρεάλ πέρα από το γεγονός ότι η επιθετική τους τριπλέτα δεν τραβάει το τελευταίο διάστημα (8 ματς χωρίς γκολ ο Μπέιλ) είναι πως το +4 κινδυνεύει μέσα σε μία μόλις εβδομάδα να γίνει -1 αν η Μπαρτσελόνα επικρατήσει το μεσημέρι της Κυριακής (Live από το Sport24.gr) της Ράγιο Βαγιεκάνο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ