ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πέντε "μνηστήρες" για Ντάνι Άλβες

Πέντε "μνηστήρες" για Ντάνι Άλβες

Η ατζέντης και πρώην σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Ντινόρα ντα Σίλβα, υποστήριξε πώς ο 33χρονος Βραζιλιάνος μπακ δεν έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους, ενώ ταυτόχρονα υπέδειξε άλλες τέσσερις ομάδες ως ενδιαφερόμενες.

Την ώρα που στη Βαρκελώνη έχουν αποδεχτεί ότι η αναμέτρηση του τελικού του Copa del Rey, με αντίπαλο τη Σεβίλλη, ήταν η τελευταία του Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα - μάλιστα ο Έκτορ Μπεγερίν είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του - η ατζέντης και πρώην σύζυγος του 33χρονου Βραζιλιάνου μπακ, διαψεύδει τα περί συμφωνίας με τη Γιουβέντους, βάζοντας στο παιχνίδι απόκτησής του άλλες τέσσερις ομάδες, δυο από την Τουρκία, μία από την Αγγλία και μία από τη Γαλλία.

"Δεν είναι αλήθεια ότι υπάρχει συμφωνία με τη Γιουβέντους. Ο Ντάνι δεν έχει συμφωνήσει σε κάποιο deal, με κανέναν. Τώρα είναι στη Βραζιλία και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τα πάει καλά με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Είναι αλήθεια ότι έχω συναντηθεί με τη Γιουβέντους, αλλά όχι μόνο με αυτούς. Συναντήθηκα με άλλες δύο ομάδες της Τουρκίας, μία ομάδα από την Αγγλία κι άλλη μία από τη Γαλλία. Αλλά, δεν υπάρχει πρόταση κι άρα δεν έχουμε τίποτα να αξιολογήσουμε", υποστήριξε η Ντινόρα ντα Σίλβα.

Την ίδια ώρα, ισπανικός και ιταλικός Τύπος επιμένουν να θεωρούν τη Γιουβέντους ως επόμενο προορισμό του Ντάνι Άλβες, με τον συμπαίκτη του στους "μπλαουγκράνα", Χαβιέρ Μαστσεράνο, να ακολουθεί.

Footshirts: Δείτε τα μοναδικά ποδοσφαιρικά t-shirts στα καλύτερα τους και με πολλά καινούργια σχέδια

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ