ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι νέες εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα

BARCELONA, SPAIN - MAY 17:  The new FC Barcelona shirt is displayed during the official presentation at Nou Camp Stadium on May 17, 2011 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
BARCELONA, SPAIN - MAY 17: The new FC Barcelona shirt is displayed during the official presentation at Nou Camp Stadium on May 17, 2011 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε και επίσημα τις νέες εμφανίσεις για την σεζόν 2011-2012 σε ένα "event" που πραγματοποιήθηκε στο "Καμπ Νόου". Δείτε το photostory της παρουσίασης.

Οι αλλαγές στις φανέλες της Μπάρτσα είναι πως πλέον θα έχει έντεκα γραμμές διαφορετικού πάχους από το κανονικό και πως η δεύτερη εμφάνιση θα είναι μαύρη, (για πρώτη φορά στην ιστορία της). Η τρίτη θα είναι πράσινη.

Από την επόμενη σεζόν ο μεγαλύτερος καταλανικός σύλλογος θα έχει χορηγό την "Qatar Foundation", ενώ η UNICEF θα υπάρχει κάτω από τον αριθμό της φανέλας.

Στο πίσω μέρος θα συνεχιστεί έτσι όπως ήταν ενώ πίσω από το λαιμό θα υπάρχει η καταλανική σημαία και τα αρχικά του συλλόγου "FCB".

Τέλος, σημειώνουμε πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ και του διευθύνοντος συμβούλου της Nike, Μαρκ Γκάρθα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ