ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παίρνει τον "νέο Μέσι"!

Παίρνει τον "νέο Μέσι"!

Έναν 13άχρονο παίκτη της Μάλαγα τον οποίο πολλοί συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσι στην ηλικία του είναι έτοιμη να αρπάξει η Μπαρτσελόνα. Την υπόθεση χειρίζεται μάλιστα ο αδερφός του Πεπ Γκουαρδιόλα (videos)!

Όπως αποκαλύπτει η μαδριλένικη "Marca", αντιπροσωπεία της Μπαρτσελόνα θα φτάσει την Τετάρτη στη Μάλαγα για να κλείσει το "διαμάντι" των τμημάτων υποδομής της Μάλαγα, τον 13άχρονο Μπραχίμ Αμπντελκαντέρ Ντίαζ.

Οι Καταλανοί είχαν προσπαθήσει και το περασμένο καλοκαίρι να κάνουν δικό τους τον "νέο Μέσι" (όπως τον αποκαλούν αρκετοί, συγκρίνοντάς τον με το ατόφιο ταλέντο που είχε να επιδείξει ο Μέσι στην ηλικία των 13 ετών), όμως τότε είχαν πατήσει... φρένο απέναντι στον αντιπρόεδρο της Μάλαγα, Αμπντουλάχ Γκουμπν, ο οποίος δεν συζητούσε καν το ενδεχόμενο να γίνει ο πιτσιρικάς μέλος της περίφημης Μασία.

Παίρνει τον "νέο Μέσι"!

Φέτος η Μάλαγα εμφανίζεται να έχει βάλει νερό στο... κρασί της και να δίνει τη συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή του παίκτη ζητώντας ένα ποσό τουλάχιστον 100.000 ευρώ, με τις πληροφορίες από την Ισπανία να θέλουν τον αδερφό του Πεπ Γκουαρδιόλα, Πέρε, να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Ανδαλουσιανούς εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ο ίδιος άνθρωπος θα είναι επικεφαλής της αποστολής που θα ταξιδέψει στη Μάλαγα την Τετάρτη (12/9) για να κλείσει το deal, με το ατού των "μπλαουγκράνα" να είναι πως το ίδιο το παιδί αλλά και η οικογένειά του έχουν ήδη αποφασίσει πως η καλύτερη επιλογή για εκείνον είναι η Μπαρτσελόνα.

Παίρνει τον "νέο Μέσι"!

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο Μπραχίμ Αμπντελκαντέρ Ντίαζ υπογράψει κάποια στιγμή επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα, τότε το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Μάλαγα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3.000.000 ευρώ.

Ο αποκαλούμενος "νέος Μέσι" εν δράσει:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ