ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οριστική καταδίκη για Μέσι

Οριστική καταδίκη για Μέσι

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας δεν έκανε δεκτή την έφεση του Λιονέλ Μέσι για μείωση της ποινής του. Παραμένει η καταδίκη του Αργεντινού σε 21μηνη φυλάκιση, μειώθηκε στους 15 μήνες για τον πατέρα του, Χόρχε. Κανείς δεν θα φυλακιστεί.

Μετά από ένα μήνα από την προβλεπόμενη ημερομηνία ανακοίνωσης της απόφασης, το ισπανικό Ανώτατο Δικαστήριο γνωστοποίησε ότι απέρριψε την έφεση του Λιονέλ Μέσι και διατήρησε οριστικά την καταδίκη του σε 21μηνη φυλάκιση. Αντίθετα μείωσε την καταδίκη για τον πατέρα του, Χόρχε, σε 15μηνη (από την αρχική των 21 μηνών) φυλάκιση.

Οι κατηγορίες έχουν να κάνουν με φοροδιαφυγή ύψους 4.100.000 ευρώ από τους Αργεντινούς κατά τα έτη 2007, 2008 και 2009. Βέβαια, ούτε ο Μέσι ούτε ο πατέρας του θα οδηγηθούν στη φυλακή καθώς η ποινή είναι μικρότερη από δύο έτη και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από την ισπανική νομοθεσία.

Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000.000 ευρώ στον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα και 1.300.000 ευρώ στον πατέρα του (μειώθηκε από 1.500.000 ευρώ που ήταν αρχικά).

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Η επόμενη αγαπημένη σου σειρά φαντασίας έρχεται στο Amazon

Όλα τα λινκς, οι ειδήσεις, τα εξώφυλλα που χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη βδομάδα από τον χώρο του βιβλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24