ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι τρεις αντί-Άλβες

Οι τρεις αντί-Άλβες

Οι μέρες στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα περνούν με τον Ντάνι Άλβες να μην υπολογίζεται από τον Λουίς Ενρίκε και ο ισπανικός Τύπος έχει έτοιμη τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Ο Ντάνι Άλβες κάθε μέρα που περνά καταλαβαίνει όλο και πιο έντονα ότι δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν, με τους Λουίς Ενρίκε και Άντονι Θουμπιθαρέτα να έχουν ήδη φτιάξει τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με τη καταλανική ιστοσελίδα, "Sport", ο πρώτος στόχος της διοίκησης της Μπαρτσελόνα δεν έχει αλλάξει και είναι ο Χουάν Κουαδράδο.

Ο Κολομβιανός αποτελεί διακαή πόθο του νέου τεχνικού των "μπλαουγκράνα" πριν από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά η απόκτησή του έχει γίνει σίριαλ, η κατάληξη του οποίου είναι άγνωστη, καθώς το ποσό που ζητά η Φιορεντίνα και η εμπλοκή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περιπλέκουν όλο και πιο πολύ τα πράγματα.

Τα δύο νέα ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι του Χουανφράν της Ατλέτικο Μαδρίτης και του Λούκας Πίστζεκ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι τρεις αντί-Άλβες

Είναι και οι δύο ηλικίας 29 ετών και τα χαρακτηριστικά τους αξιολογούνται ως παρόμοια. Προβάδισμα ανάμεσά τους, φαίνεται να έχει ο Ισπανός της Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς φαίνεται ότι μπορεί να δώσει περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματα τη φόρμας και της προσραμοστικότητας.

Βέβαια, πρώτα η Μπαρτσελόνα πρέπει να δρομολογήσει τις εξελίξεις αποχώρησης του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, Ντάνι Άλβες, ο οποίος συναινεί στην αποχώρησή του αλλά δεν βρίσκει ακόμη το σύλλογο που επιθυμεί και να καλύπτει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ