ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι "μάγοι", τα δώρα και το νέο πούλμαν της Μπαρτσελόνα!

Οι "μάγοι", τα δώρα και το νέο πούλμαν της Μπαρτσελόνα!

Με μια ανοιχτή προπόνηση στο κατάμεστο Mini Estadi καλωσόρισαν το νέο έτος οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, που αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους. Νωρίτερα φωτογραφήθηκαν μπροστά στο καινούργιο πούλμαν του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν 7 νοσοκομεία (φωτογραφίες & video)

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα από 13.000 φιλάθλους που κατέκλυσαν το Mini Estadi για να παρακολουθήσουν την ανοιχτή προπόνηση.

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις του κόσμου, αλλά και βίντεο από το καινούργιο υπερπολυτελές πούλμαν των «μπλαουγκράνα».

Η μέρα των Μάγων με τα δώρα εορτάζεται παραδοσιακά στην Ισπανία στις 6 Ιανουαρίου. Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα όμως είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη δικιά τους «Día de los Reyes Magos» μια ημέρα νωρίτερα, αφού η διοίκηση του συλλόγου και ο Πεπ Γουαρδιόλα αποφάσισαν να «χαρίσουν» στους φιλάθλους μια ανοιχτή προπόνηση στο Mini Estadi, το βοηθητικό γήπεδο που στεγάζει την FC Barcelona B και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Καμπ Νόου.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΟ MINI ESTADI

Οι "μάγοι", τα δώρα και το νέο πούλμαν της Μπαρτσελόνα!

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην ανοιχτή προπόνηση του Mini Estadi (5-1-2012)

Εδώ και αρκετές μέρες τα 13.000 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν, είχαν γίνει ανάρπαστα, ενώ οι κερκίδες γέμισαν κυρίως από πιτσιρικάδες κάθε ηλικίας που αποθέωσαν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ στη μοναδική ανοιχτή στο κοινό προπόνηση της φετινής περιόδου. Οι νεαροί φίλαθλοι φώναξαν και τραγούδησαν συνθήματα, ζήτησαν εν χορώ την παραμονή του Γουαρδιόλα και στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τα είδωλά τους, ζητώντας τους υπόλοιπους τρεις τίτλους που θα διεκδικήσει μέχρι τον Ιούνιο η ομάδα.

Οι "μάγοι", τα δώρα και το νέο πούλμαν της Μπαρτσελόνα!

Οι παίκτες υπογράφουν αυτόγραφα μετά το τέλος της προπόνησης (5-1-2012)

Οι ποδοσφαιριστές που έκαναν ασκήσεις και έπαιξαν φιλικό διπλό, μοίρασαν μπάλες στο τέλος της προπόνησης και υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα στους εκστασιασμένους νεαρούς φίλους της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες υπήρχαν πολλά πλακάτ που εύχονταν καλή και γρήγορη ανάρρωση στον Νταβίδ Βίγια. «Είναι ένα δώρο στον κόσμο της ομάδας, αλλά και σε εμάς τους ίδιους», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μπουσκέτς, ενώ δίπλα του οι Μέσι, Φάμπρεγας, Πικέ και όλα τα υπόλοιπα αστέρια των «μπλαουγκράνα», έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους.

Οι "μάγοι", τα δώρα και το νέο πούλμαν της Μπαρτσελόνα!

Ο Μέσι είχε τη μεγαλύτερη «ζήτηση» από τους νεαρούς φίλους της Μπαρτσελόνα (5-1-2012)

Η ζήτηση για ένα εισιτήριο ήταν τόσο μεγάλη, που έξω από το Mini Estadi υπήρξε και μαύρη αγορά! Η είσοδος για τα μέλη και τα παιδιά τους ήταν ελεύθερη, ενώ για τους υπόλοιπους κόστιζε 5 ευρώ. Οι επιτήδειοι που είχαν προμηθευτεί παραπάνω εισιτήρια, έφτασαν να τα πουλάνε προς 10 και 15 ευρώ! Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, οι παίκτες και οι προπονητές της Μπαρτσελόνα ξεκίνησαν έναν φιλανθρωπικό «μαραθώνιο». Επισκέφθηκαν 7 νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα της Βαρκελώνης και μοίρασαν 4.000 δώρα και άπειρη χαρά σε ακόμα περισσότερα παιδιά.

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ

Οι "μάγοι", τα δώρα και το νέο πούλμαν της Μπαρτσελόνα!

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μπροστά στο καινούργιο πούλμαν του συλλόγου (5-1-2012)

Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης (5-1), οι «μπλαουγκράνα» είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το καινούργιο, υπερπολυτελές πούλμαν του συλλόγου. Η εταιρεία Autopullman Padrós, η οποία συνεργάζεται με την Μπαρτσελόνα εδώ και περίπου μια δεκαετία, παρέχοντας στον σύλλογο το επίσημο πούλμαν της ομάδας, παρουσίασε ένα ακόμα πιο εξελιγμένο όχημα για την άνετη και ασφαλή μεταφορά στις οδικές αποστολές των «μπλαουγκράνα».

Το εντυπωσιακό πούλμαν, μήκους 14 μέτρων, στάθμευσε έξω από το Καμπ Νόου και δέχτηκε την επίσκεψη τόσο των παικτών της πρώτης ομάδας, όσο και των δημοσιογράφων. Ο Γουαρδιόλα και οι ποδοσφαιριστές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις κάθε είδους ανέσεις που προσφέρει στους ταξιδιώτες του το υπερσύγχρονο όχημα και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν μέσα και έξω από αυτό.

Οι "μάγοι", τα δώρα και το νέο πούλμαν της Μπαρτσελόνα!

Ο Ερίκ Αμπιντάλ στη θέση του οδηγού! (5-1-2012)

Το πούλμαν διαθέτει ειδικά καθίσματα – πολυθρόνες, δυο σαλόνια, επτά οθόνες τηλεόρασης και έναν χώρο για ανάλυση τακτικής, ενώ κάθε θέση είναι εξοπλισμένη με ατομική οθόνη και οπτικοακουστικό σύστημα. Όλα αυτά φυσικά σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η πιο εντυπωσιακή προσθήκη στο νέο όχημα της Μπαρτσελόνα (που θα χρησιμοποιείται από όλα τα επαγγελματικά τμήματα του συλλόγου) είναι η κουζίνα, η οποία διαθέτει ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα και έναν ακόμα φούρνο που έχει τη δυνατότητα να ζεστάνει μέχρι 32 μερίδες φαγητού.

Βίντεο: Εικόνες από το εσωτερικό του καινούργιου πούλμαν της Μπαρτσελόνα

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ