ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο νόμος του Μέσι

Ο νόμος του Μέσι

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Λουις Ενρίκε προτίθετο να βγάλει αλλαγή τον Λιονέλ Μέσι για λόγους ξεκούρασης στο Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ, με τον Αργεντινό να αρνείται. (video)

Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Έιμπαρ βρισκόταν στο 76ο λεπτό της, το σκορ 3-0 υπέρ των "μπλαουγκράνα" και ο Αστουριανός τεχνικός των, Λουίς Ενρίκε, κάνει νόημα στον Μέσι να περάσει στον πάγκο, με τον Αργεντινό να αρνείται.

"Λέο", φώναξε αρχικά ο Λουίς Ενρίκε με τον Ελ Χανταντί να παίρνει τις σχετικές οδηγίες από τον Ουνθουέ (βοηθός του Λουίς Ενρίκε), για να περάσει στη θέση του Αργεντινού.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ και ειδικά με το βίντεο που δημοσίευσε η "La Sexta", η χειρονομία του Αργεντινού σταρ ήταν αρνητική, εξαιρετικά εκδηλωτική, με αποτέλεσμα ο Λουίς Ενρίκε να αλλάξει άποψη, και στο τέλος ο Ισπανομαροκινός να περνά στη θέση του Νεϊμάρ.

"Πρέπει να αξιολογήσω τα πάντα, αλλά εμπιστεύομαι τις αισθήσεις μου, ότι μου λένε. Στη διάρκεια της σεζόν θα ξεκουραστεί, αλλά νομίζω ότι τώρα είναι ένα χρονικό διάστημα πολύ ειδικό για την ομάδα και γι' αυτόν. Μερικές φορές κοιτάζω στον πάγκο και λέω τι τυχερός είμαι που έχω τον Μέσι. Για εμάς δεν είναι μόνο αυτό που παράγει ο Μέσι. Παράγει ένα ερέθισμα τους συμπαίκτες του.", είπε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση.

Ενώ μία ημέρα πριν από αυτή έλεγε: "Ξέρω ότι έρχονται παιχνίδια συνεχόμενα. Ξέρω ότι έχουμε ταξίδια, φόρμα, φυσική κατάσταση, όλα τα βλέπω στις προπονήσεις. Πρέπει να τα λάβω όλα υπόψη".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ