ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ματιέ "άδειασε" τον Λουίς Ενρίκε

Ο Ματιέ "άδειασε" τον Λουίς Ενρίκε

Ο Ζερεμί Ματιέ παραδέχτηκε πως η Μπαρτσελόνα είχε προβλήματα στις στημένες φάσεις απέναντι στη Ρεάλ ενώ αποκάλυψε πως δεν περίμενε να αγωνιστεί σε θέση αριστερού μπακ.

Δηλώσεις που δεν θα αρέσουν και τόσο στον προπονητή του στη Μπαρτσελόνα έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή "Le Club Liza" του RTL ο Ζερεμί Ματιέ.

Και αυτό γιατί όχι μόνο έκανε λόγο για πρόβλημα της ομάδας του στις στημένες φάσεις στο χαμένο Clasico απέναντι στη Ρεάλ αλλά εξομολογήθηκε πως του προκάλεσε έκπληξη η τοποθέτησή του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

"Αιφνιδιάστηκα που μου ζητήθηκε να καλύψω το αριστερό άκρο καθώς μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έπαιζα στο κέντρο της άμυνας.

Ο προπονητής είναι πάντως αυτός που αποφασίζει", δήλωσε αρχικά ο Γάλλος αμυντικός, για να συμπληρώσει πως η ομάδα του έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην ήττα με 3-1 από τη Ρεάλ.

"Ξεκινήσαμε καλά αλλά εκτεθήκαμε στις αντεπιθέσεις που είναι το μεγάλο ατού της Ρεάλ. Με το δεύτερο γκολ τους μας πλήγωσαν.

Επίσης, αν και έχουμε ψηλούς παίκτες στην ομάδα όπως ο Πικέ, ο Μπουσκέτς και εγώ, είναι αλήθεια οτι είχαμε προβλήματα στις στημένες φάσεις. Θα πρέπει να δουλέψουμε πιο πολύ σε αυτό τον τομέα".

Τέλος, ο Ματιέ ολοκλήρωσε την κριτική του για τον τρόπο που στήθηκε η Μπαρτσελόνα στο "Bernabeu" επισημαίνοντας πως δεν ήταν σωστό που ο Σουάρες έπαιξε τόσο κοντά στην πλάγια γραμμή "από τη στιγμή που είναι γεννημένος στράικερ".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ