ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο απολογισμός και οι ευχές του Μέσι

Ο απολογισμός και οι ευχές του Μέσι

Με γιορτινή διάθεση ο Λιονέλ Μέσι έστειλε τις ευχές του και μίλησε για όσα έχει περάσει στην Μπάρτσα, όσα θα περάσει, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Χρυσή Μπάλα.

Προσγειωμένος όπως πάντα, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου αυτή τη στιγμή, Λιονέλ Μέσι, δείχνει πως είναι εξίσου εξαιρετικός άνθρωπος και στη ζωή του.

Οι δηλώσεις του στην "Sport.es" μαρτυρούν πως η ταπεινότητα και η ωριμότητα είναι δύο κυρίαρχα στοιχεία του χαρακτήρα του κι ας είναι τόσο νέος και έχει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του.

Ο Λιονέλ Μέσι σε μια από τις λίγες -αναγκαστικές- συνεντεύξεις που δίνει, μίλησε για τις ωραίες και άσχημες στιγμές που πέρασε και περνά στην Μπαρτσελόνα, απέφυγε να δώσει υποσχέσεις έστω κι αν ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να τις πραγματοποιεί εντός γηπέδου, ενώ αναφέρθηκε και στην Χρυσή Μπάλα.

"Πριν ξεκινήσουμε, να ευχηθώ με όλη μου την καρδιά καλές γιορτές σε όλους. Έχω πάρει μεγάλη στήριξη και ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που με έχουν κάνει να είμαι χαρούμενος στη Μπάρτσα και τη Βαρκελώνη. Οι περισσότερες στιγμές ήταν καλές, αλλά επίσης είχαμε και κάποιες κακές. Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Και οι οπαδοί μας ήταν εκεί πάντα να μας στηρίζουν όταν τους είχαμε περισσότερο ανάγκη και να γιορτάζουν μαζί μας.

Ο κόσμος με ξέρει, γνωρίζει ότι δεν είμαι από αυτούς που θα πουν θέλω το Πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ ή κάποιο άλλο συγκεκριμένο τρόπαιο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, είμαι χαρούμενος στο σύλλογο και το μόνο που πραγματικά μπορώ να υποσχεθώ είναι η μάχη για περισσότερους τίτλους. Δεν με ενδιαφέρει για τους άλλους, γιατί όποτε παίζουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου το κάνουμε για να κερδίσουμε", είπε γεμάτος ειλικρίνεια ο Μέσι.

Για το Κύπελλο, όπου θα συναντήσουν την Ρεάλ Μαδρίτης αν περάσουν στην επόμενη φάση: "Την Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο; Αυτό που ξέρω είναι ότι πρώτα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Οσασούνα, μετά βλέπουμε. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, στην Ισπανία κανείς δεν χαρίζει τίποτα και δεν κερδίζουμε ποτέ πριν ξεκινήσουμε ένα ματς ή μία φάση".

Για την Χρυσή Μπάλα: "Δεν ξέρω αν θα κερδίσω ή όχι, Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι τιμή και ικανοποίηση να βρίσκομαι στους φιναλίστ, μαζί με τον Τσάβι".

Ο Λιονέλ Μέσι θα περάσει ήρεμα και οικογενειακά τις γιορτές όπως το συνηθίζει άλλωστε και δεν θέλησε να δώσει υποσχέσεις ή πολλές ευχές, ζητώντας απλά υγεία για όλους και επιτυχίες στην Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ