ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε το μέλλον του

Barcelona coach Ernesto Valverde follows the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Barcelona coach Ernesto Valverde follows the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα και ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για την παρουσία του στον καταλανικό πάγκο.

Πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Μέχρι και το ότι έπαιζε τη θέση του στον τελικό Κυπέλλου με τη Σεβίλλη. Όλα αυτά απόρροια της πανωλεθρίας με τη Ρόμα και της αποτυχίας να προχωρήσει η ομάδα του στο Champions League που ήταν και ο μεγάλος στόχος.

Ο ίδιος μίλησε για το τι προτίθεται να κάνει και είναι ξεκάθαρος για τις προθέσεις του. Είναι ευχαριστημένος στη Μπαρτσελόνα, έχει συμβόλαιο και προτίθεται να το τιμήσει και με το παραπάνω. Τουλάχιστον, αυτό θέλει ο ίδιος.

"Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι άνθρωποι θα μιλήσουν γι' αυτό. Πάντα μιλούν για τον προπονητή. Δεν έχω τίποτα να πω γι' αυτό το θέμα (σ.σ. για το μέλλον του). Έχω συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ", σχολίασε ο Βαλβέρδε.

Για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, σχολίασε πως "θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι. Δουλέψαμε όλη τη σεζόν και τώρα απομένει ένα βήμα. Θέλουμε να 'κλειδώσουμε' τον τίτλο στο επόμενο παιχνίδι μας".

Παράλληλα, είπε πως ο Αντρές Ινιέστα είναι αναντικατάστατος και πως ο ίδιος έμαθε πράγματα από τον ποδοσφαιριστή του.

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ