ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Σέρχιο Ράμος προσφέρθηκε στη Μπαρτσελόνα ενόψει εκλογών!

Ο Σέρχιο Ράμος προσφέρθηκε στη Μπαρτσελόνα ενόψει εκλογών!

Ο Τζόρντι Μάχο έριξε "βόμβα" λέγοντας πως του προσφέρθηκε η δυνατότητα να υπογράψει τον Σέρχιο Ράμος προκειμένου να έχει στα χέρια του ένα "μυστικό όπλο" για να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές της Μπαρτσελόνα. Τι είπε για τη συμφωνία του με Μίκαελ Λάουντρουπ.

Ο Τζόρντι Μάχο εμφανίζεται ως αουτσάιντερ στην κούρσα για την προεδρία στη Μπαρτσελόνα, με τον πρώην πρόεδρο Τζουάν Λαπόρτα και τον νυν πρόεδρο Τζουζέπ Μπαρτομέου να εμφανίζονται με σαφώς περισσότερες πιθανότητες επικράτησης, όμως τι θα γινόταν αν έμπαινε στην εξίσωση και το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος από την πλευρά του;

Το συγκεκριμένο σενάριο, να φορέσει δηλαδή ο Ράμος τη μπλαουγκράνα φανέλα μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης φαντάζει με μία πρώτη ανάγνωση ως επιστημονικής φαντασίας, όμως ο Μάχο ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά αποκαλύπτοντας πως του δόθηκε η ευκαιρία να υπογράψει τον 29χρονο άσο.

"Περίπου 1 με 1,5 μήνα πριν μας προσέφεραν τον Ράμος. Δεν ξέρω σε ποιον άλλον έγινε η προσφορά αλλά δεν πρόκειται να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν θα γίνουμε εμείς ο λόγος ώστε αυτός και ο αδερφός του να αυξήσουν το κασέ τους στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εάν υπάρχει κάποιος άλλος συνυποψήφιος που του προσφέρθηκε ο Ράμος και το δέχτηκε, αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Εμείς μείναμε εντελώς έξω από αυτό", τόνισε κατηγορηματικά ο ένας εκ των τριών υποψηφίων για τη θέση του προέδρου στη "Μπάρτσα", και συμπλήρωσε:

Ο Σέρχιο Ράμος προσφέρθηκε στη Μπαρτσελόνα ενόψει εκλογών!

"Δεν είχαμε επαφή με τον Ρενέ (τον μάνατζερ του Ράμος). Νομίζω ότι υπήρχε αμοιβαίο ενδιαφέρον από την δική τους πλευρά και από την πλευρά ενός άλλου υποψηφίου για τη Μπαρτσελόνα".

Ο Τζόρντι Μάχο δεν έμεινε πάντως μόνο σε αυτή την αποκάλυψη καθώς παράλληλα έκανε γνωστό πως συμφώνησε με τον -μέχρι πρότινος υποψήφιο για τον πάγκο του ΠΑΟΚ- Μίκαελ Λάουντρουπ για τη θέση του αθλητικού διευθυντή σε περίπτωση που κερδίσει στις εκλογές της 16ης Ιουλίου.

"Έχουμε υπογράψει προσύμφωνο με τον Μίκαελ Λάουντρουπ και θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 4 Ιουλίου. Είναι έξυπνος, έμπειρος, έχει την κουλτούρα της Μπάρτσα και μία καλή σχέση με τον Γιόχαν Κρόιφ. Είναι Μπαρτσελονίστα στην καρδιά".

Ο Σέρχιο Ράμος προσφέρθηκε στη Μπαρτσελόνα ενόψει εκλογών!

Σημειώνεται πως ο Σέρχιο Ράμος ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2017 όμως τους τελευταίους 12 μήνες βγαίνουν συνέχεια στην επιφάνεια σενάρια περί δυσαρέσκειάς του, καθώς θεωρεί πως πρέπει να αμείβεται με περισσότερα χρήματα από τα 5 εκ.ευρώ που εισπράττει ετησίως βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου του.

Φυσικά οι παίκτες-δώρα πριν τις εκλογές των "μεγάλων" του ισπανικού ποδοσφαίρου είναι κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη στους φιλάθλους: το 2000 ο Φλορεντίνο Πέρεθ κέρδισε τις εκλογές στη Ρεάλ έχοντας υποσχεθεί τον Λουίς Φίγκο ενώ το 2003 ο Λαπόρτα είχε... τάξει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, με την κίνηση αυτή να τον βοηθάει να κερδίσει τις εκλογές αλλά τελικά τον "Μπεκς" να επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ