ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι "τελειώνει" τον Λουίς Ενρίκε!

Ο Μέσι "τελειώνει" τον Λουίς Ενρίκε!

Καταλανικός τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε ραντεβού Μέσι-Μπαρτομέου, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να λέει στον παίκτη πως ο Λουίς Ενρίκε θα αντικατασταθεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του καταλανικού τηλεοπτικού σταθμού "TV3", ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου είχε συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης με τον Λιονέλ Μέσι όπου του εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του και του ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Συγκριμένα, φέρεται να του εκμυστηρεύτηκε πως οι ώρες του Αστουριανού τεχνικού στην ομάδα είναι μετρημένες και πως αναζητεί έναν υπηρεσιακό τεχνικό για να καθήσει στον πάγκο μετά την αλλαγή στην άκρη του πάγκου.

Ο Μέσι "τελειώνει" τον Λουίς Ενρίκε!

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, διαμήνυσε στον πρόδρο πως δεν έχει καλή σχέση ούτε με τον νυν προπονητή ούτε και με το επιτελείο του ενώ φέρεται να του πρότεινε τον Φρανκ Ράικαρντ για διάδοχό του στον πάγκο.

Σημειώνεται πως ο καταλανικός σταθμός ολοκληρώνει το ρεπορτάζ με την εκτίμηση πως ο Λουίς Ενρίκε θα υποβάλλει την παραίτησή του την ερχόμενη Δευτέρα (12/1), την επομένη δηλαδή του μεγάλου ντέρμπι που θα δώσει η Μπαρτσελόνα στο "Camp Nou" απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ