ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεϊμάρ: "Δεν μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο"

Νεϊμάρ: "Δεν μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο"

Μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, μπορεί να οδηγεί την Μπαρτσελόνα από νίκη σε νίκη αλλά ο Νεϊμάρ παραδέχτηκε πως δεν του αρέσει να βλέπει ποδόσφαιρο!

Ο Νεϊμάρ έδωσε συνέντευξη στο BeIN Sports και μίλησε για το "Clasico" στις 21 Νοεμβρίου αλλά έκανε μια δήλωση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Είπε ξεκάθαρα πως δεν του αρέσει να βλέπει ποδόσφαιρο κι ας είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες.

Για το "Clasico" είπε: "Το πρώτο γκολ που σκόραρα απέναντι στη Ρεάλ ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Μοιάζει πολύ με τον αγώνα Βραζιλία - Αργεντινή σε όλα".

Σχολιάζοντας την φετινή εξαιρετική του πορεία είπε: "Είναι η καλύτερη χρονιά μου, παίζω όπως θέλω, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Πάντα μου άρεσε το πως παίζει η Μπαρτσελόνα. Προσαρμόστηκα εύκολα στον τρόπο παιχνιδιού της. Εγώ και ο Σουάρες πρέπει να τρέχουμε για να πάρουμε πάσα από αυτούς τους καταπληκτικούς παίκτες".

Κλείνοντας τη συνέντευξη τον ρώτησαν αν έχει παρακολουθήσει κάποιον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε την εξής τρελή δήλωση: "Δεν μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο όταν δεν είμαι στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα. Δεν μου αρέσει να παρακολουθώ άλλες ομάδες. Δεν έχω άποψη για κάτι που δεν ξέρω".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ