ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Μακριά από τη Γιουβέντους"

Μπαρτσελόνα: "Μακριά από τη Γιουβέντους"

Η Γιουβέντους είναι η αντίπαλος που δεν θέλουν με τίποτα, άπαντες στην Μπαρτσελόνα, στην κλήρωση για τους "8" του Champions League.

Μεταξύ των επτά ομάδων που είναι πιθανό να κληρωθεί η Μπαρτσελόνα, για την προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, υπάρχει μια ομάδα που δεν θέλουν με τίποτα να βρουν στο δρόμο τους, οι μπλαουγκράνα.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Γιουβέντους. Οι Ιταλοί είναι σε πολύ καλή φόρμα, περνώντας εύκολα στους "8" της διοργάνωσης, αφού επικράτησαν της Σέλτικ με 5-0 συνολικό σκορ.

Η Γιουβέντους επέστρεψε το 2007 στην Σέριε Α, και σιγά σιγά κατάφερε να χτίσει την ομάδα που έχει τώρα. Κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, ενώ και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί, για να το επαναλάβει.

Στην Μπαρτσελόνα, δεν αρέσει η προοπτική να βρουν απέναντι τους την Γιουβέντους, διότι είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα με δυνατή άμυνα. Συνήθως παρατάσσεται με το 3-5-2, με τρεις κεντρικούς αμυντικούς ( Μπαρτσάλι, Κιελίνι και Μπονούτσι) που κάνουν την δουλειά των αντίπαλων επιθετικών πολύ δύσκολη.

Πίσω από αυτούς είναι φυσικά ο Μπουφόν. Στο κέντρο δεσπόζει ο Αντρέα Πίρλο καθώς και αξιόλογοι παίκτες, όπως οι Πογκμπά, Ασαμόα, Λιχτστάινερ, Μαρκίζιο, Βιδάλ, αλλά και ο πρώην παίκτες των καταλανών, Κάσερες.

Στην επίθεση για τις δύο θέσεις γίνεται μονομαχία ανάμεσα σε Τζιοβίνκο, Βούτσινιτς, Μάτρι, Κουαλιαρέλα και στη νέα μεταγραφή, του Νικολάς Ανελκά.

Ένας άλλος αντίπαλος τέλος, που δεν θα προτιμούσαν στη Βαρκελώνη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της δυναμικότητάς της, φέτος. Όλοι οι υπόλοιποι είναι "ευπρόσδεκτοι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ