ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα όπως... Σίτι

Μπαρτσελόνα όπως... Σίτι

Το μέλλον του Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα δεν είναι βέβαιο - σε συνάρτηση και με τις εκλογές - και βρετανικά ΜΜΕ υποδεικνύουν ότι η πιθανή διάδοχη κατάσταση ακούει στο όνομα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για εκλογές τον Ιούνιο του 2015 και το αποτέλεσμά των κρίνει επισφαλές όχι μόνο το μέλλον του Τζουζέπ Μπαρτομέου, αλλά και αυτό του τεχνικού των "μπλαουγκράνα", Λουίς Ενρίκε, με την "Daily Mirror" να χρίζει τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ως το βασικό υποψήφιο για τη διάδοχη κατάσταση.

Μαζί του, σύμφωνα τη βρετανική εφημερίδα, είναι εξίσου πιθανό να τον ακολουθήσουν οι Φεράν Σοριάνο και Τσίκι Μπεγκιριστάιν για τη θέση των εκτελεστικών διευθυντών.

Οι δύο προαναφερθέντες υπήρξαν βασικά στελέχη της Μπαρτσελόνα, την εποχή που τεχνικά διευθυνόταν από τον Πεπ Γουαρδιόλα, ενώ τώρα δουλεύουν για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Και Κούμαν;

Από την Ολλανδία, δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν τεχνικός της Σαουθάμπτον, Ρόναλντ Κούμαν, είναι υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε, σε περίπτωση που αυτός απομακρυνθεί.

Η σιωπή του Νεϊμάρ, η ψήφος του Camp Nou και η αδιαφορία

Η νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Έλτσε με 5-0 φαίνεται να βοήθησε ώστε να εκτονωθεί η ένταση που ακολούθησε την εκτός έδρας ήττα από τη Σοθιεδάδ, στο "Ανοέτα". Στο επίκεντρο η κόντρα Λουίς Ενρίκε - Μέσι. Ο Νεϊμάρ, ρωτήθηκε σχετικά γι αυτό, μετά τη λήξη του ματς:

"Δεν ομιλώ ποτέ για ο,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια. Είμαι χαρούμενος που το παιχνίδι πήγε καλά για την ομάδα μου. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι όλοι."

Εάν το Camp Nou ήταν κάλπη, τότε ο Λιονέλ Μέσι πήρε τις εκλογές με αντίπαλο τον Λουίς Ενρίκε. Το "μπλαουγκράνα" κοινό φώναζε ρυθμικά συνεχώς το όνομα του "Pulga", γεγονός που σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ δείχνει την προτίμησή του προς τον Αργεντινό.

Σύμφωνα με την AS, την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι, πανηγύριζε το γκολ του, ο Λουίς Ενρίκε έφευγε προς τα αποδυτήρια. Γενική αίσθηση είναι ότι ο Αστουριανός με τον Αργεντινό δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο των σχέσεών των. Εκτός απροόπτου, οι εκλογές του Ιουνίου αποτελούν ορόσημο για τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ