ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέχρι το 2020 στη "Μπάρτσα" ο Νεϊμάρ

Μέχρι το 2020 στη "Μπάρτσα" ο Νεϊμάρ

Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα που θα τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της μετά τον Μέσι είναι ο Νεϊμάρ.

Κάτοικος Βαρκελώνης τουλάχιστον μέχρι το 2020 θα είναι ο Νεϊμάρ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει έτοιμο νέο συμβόλαιο για τον Νεϊμάρ, το οποίο ο παίκτης θα υπογράψει αμέσως μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Βραζιλίας στη Χιλή για το Copa America.

Το νέο συμβόλαιο του Νεϊμάρ θα έχει ισχύ μέχρι το 2020 και το ετήσιο κασέ του Βραζιλιάνου άσου θα ανέρχεται στα 12.000.000 ευρώ (γεγονός που θα τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο στην ομάδα μετά τον Λιονέλ Μέσι), ενώ θα μπει ρήτρα που θα δεσμεύει τον παίκτη ύψους 250.000.000 ευρώ.

Μέχρι το 2020 στη "Μπάρτσα" ο Νεϊμάρ

Εν τω μεταξύ, ερωτηθείς ο άσος των "μπλαουγκράνα" για τον παίκτη που θα πρέπει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα το 2015 δεν έκρυψε την προτίμησή του για τον Μέσι: "Το βραβείο αυτό έχει βρει φέτος τον κάτοχό του. Το αξίζει ο Μέσι για όλα όσα έχει κάνει. Εγώ θα είμαι χαρούμενος αν βρεθώ μέσα στην κορυφαία τριάδα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ