ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Θα επιστρέψω όταν είναι καλά το σώμα μου"

Μέσι: "Θα επιστρέψω όταν είναι καλά το σώμα μου"

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά το σοβαρό τραυματισμό του όπου θέλησε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις αναφορικά με τα όσα γράφτηκαν για τους λόγους που τον έθεσαν νοκ-άουτ.

"Είμαι στενοχωρημένος επειδή δεν το περίμενα. Και επίσης είμαι θυμωμένος επειδή είναι ένας τραυματισμός που έρχεται αμέσως μετά από έναν άλλο.

Δεν υπάρχει όμως κάτι που να με ανησυχεί. Ο τραυματισμός συνέβη επειδή έπρεπε να συμβεί. Δεν υπάρχει κάτι το ασυνήθιστο ή κάτι για να κοιτάξουμε.

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

Ένα χτύπημα, μία λάθος κίνηση και τραυματίστηκα", δήλωσε αρχικά στην "Olé" ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, αναφορικά με τον τραυματισμό του στο ματς πρωταθλήματος με τη Μπέτις που τον αφήνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, και συνέχισε:

Μέσι: "Θα επιστρέψω όταν είναι καλά το σώμα μου"

"Ένας τραυματισμός δεν είναι ποτέ καλός αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει πλέον. Ήταν γραπτό να συμβεί. Δεν είμαι ο μόνος που παίζει πολλούς αγώνες μέσα στη σεζόν.

Όλοι όσοι παίζουν στη La Liga κάνουν το ίδιο. Τα παιχνίδια στις διακοπές είναι απλά μέσο για να ξεφύγεις από την πίεση.

Συναντιόμαστε, παίζουμε και βοηθάμε για έναν κοινωνικό σκοπό", ήταν το σχόλιό του για τα πολλά φιλικά παιχνίδια στα οποία έχει δηλώσει "παρών" και στα οποία αποδίδουν κάποιοι τα προβλήματα τραυματισμών που "βγάζει" τον τελευταίο χρόνο.

Μέσι: "Θα επιστρέψω όταν είναι καλά το σώμα μου"

"Οι αποκαλύψεις του Μέσι", αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της καταλανικής "Sport"

"Θα συνεχίσω με το ίδιο πλάνο που είχε σχεδιαστεί στο ξεκίνημα της σεζόν. Τα πράγματα που έχουν γραφτεί περί αλλαγής της διατροφής μου είναι πράγματα που βγαίνουν από το πουθενά.

Η διατροφή μου παραμένει η ίδια, κάποιοι εφευρίσκουν πράγματα. Ξεκίνησα την προετοιμασία έχοντας ιδανικό βάρος και αισθάνομαι καλά.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια", πρόσθεσε ο 25χρονος άσος ενώ ερωτηθείς για το αν θα εξακολουθεί να παίζει τόσα πολλά λεπτά ακόμα και αν μερικές φορές δεν είναι αναγκαία η παρουσία του στην ενδεκάδα, είπε:

Μέσι: "Θα επιστρέψω όταν είναι καλά το σώμα μου"

"Ο Μέσι μιλάει μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του: "Θα επιστρέψω όταν είμαι καλά", τιτλοφορείται το πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo"

"Όταν αισθάνομαι καλά, θα παίζω όποτε χρειάζεται. Δεν θέλω να βάζω όρια. Ξέρω πως όταν ο προπονητής θέλει να με κάνει αλλαγή, θα με αλλάξει και δεν συμβαίνει τίποτα.

Μην ψάχνετε για πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλα αυτά που γράφτηκαν για μένα μετά τον τραυματισμό μου είναι φανταστικά σενάρια. Το πλάνο είναι να επιστρέψω όταν μου πει το σώμα μου ότι είμαι καλά".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ