ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι είσαι μοναδικός, είσαι μεγάλος!

Μέσι είσαι μοναδικός, είσαι μεγάλος!

Οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα άπλωσαν ένα τεράστιο πανό στην κερκίδα του «Καμπ Νόου», τιμώντας τον χαρισματικό πρώτο σκόρερ όλων των εποχών της ομάδας τους, Λιονέλ Μέσι. Με τη φράση «Μέσι είσαι μοναδικός, είσαι μεγάλος», οι Καταλανοί υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του Αργεντίνου (φωτογραφίες & videos)

Το «Καμπ Νόου» τίμησε τον Λιονέλ Μέσι πριν τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι culés άπλωσαν ένα τεράστιο πανό στην κερκίδα, το οποίο έγραφε πάνω «Μέσι είσαι μοναδικός, είσαι μεγάλος»!

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα τίμησαν το βράδυ του Σαββάτου – πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας τους με την Μπιλμπάο – τον Λέο Μέσι που πριν λίγες μέρες έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «μπλαουγκράνα», καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ανήκε στον Θέσαρ Ροντρίγκεθ.

Μέσι είσαι μοναδικός, είσαι μεγάλος!

Ο Αργεντίνος ξεπέρασε τον Θέσαρ στο παιχνίδι της Μπάρτσα με τη Γρανάδα (20-3-2012) και μετά από δυο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες (με Μαγιόρκα και Μίλαν), οι φίλαθλοι του καταλανικού συλλόγου βρήκαν την ευκαιρία να αποθεώσουν το ίνδαλμά τους, απλώνοντας στην κερκίδα του «Καμπ Νόου» ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Messi ets únic! Sos grande! (Μέσι είσαι μοναδικός, είσαι μεγάλος!).

Συνδυάζοντας τα καταλανικά (ets únic) και τα αργεντίνικα (sos grande), οι culés εξέφρασαν την αναγνώριση και τον θαυμασμό τους στη μεγάλη φιγούρα της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, ενώ την ίδια ώρα από τα μάτριξ του γηπέδου «παρέλασαν» μέσα από ένα βίντεο όλοι οι μεγάλοι σκόρερ της ιστορίας της Μπάρτσα. Από τον Θέσαρ και τον Κουμπάλα, στον Κρόιφ και τον Μαραντόνα, και από τον Ρομάριο και τον Στόιτσκοφ, στον Ριβάλντο και φυσικά στον Μέσι.

Βίντεο: Δείτε τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για το βίντεο που έπαιξε στα μάτριξ του «Καμπ Νόου» πριν τον αγώνα των «μπλαουγκράνα» με την Μπιλμπάο (31-3-2012)

Ο Λέο μετράει ήδη 236 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας αφήσει πίσω του τα 232 του Θέσαρ από τις δεκαετίες του ’40 και του ’50 (διαβάστε εδώ το σχετικό αφιέρωμα του Sport24.gr). Πριν καν συμπληρώσει τα 25 του χρόνια, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ, να βελτιώνει επιδόσεις και να εντυπωσιάζει με τα «μαγικά» του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πηγή: Marca

Βίντεο: Highlights από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα (20-3), όπου ο Μέσι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Μπαρτσελόνα. Με το πρώτο του γκολ ο Λέο ισοφάρισε την επίδοση του Θέσαρ και με το δεύτερο την ξεπέρασε.

Βίντεο: Highlights από τον σαββατιάτικο αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (31-3-2012)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ