ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Είμαι ο μεγαλύτερος κριτής του εαυτού μου"

Μέσι: "Είμαι ο μεγαλύτερος κριτής του εαυτού μου"

Ο Λιονέλ Μέσι δηλώνει ότι δεν έχει κορεστεί από τους τίτλους που έχει κερδίσει και δουλεύει για να κατακτήσει περισσότερα.

Η δίψα για τίτλους και διακρίσεις δεν εγκαταλείπει τον Λιονέλ Μέσι. Μετά τις τέσσερις κατακτήσεις για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο το 2012 ο Αργεντίνος μάγος βάζει στόχους και ακόμα περισσότερα πράγματα στην καριέρα του.

Σε συνέντευξη του δήλωσε κολακευμένος με τις συγκρίσεις που γίνονται γύρω από τον εαυτό του με "θρύλους" άλλων αθλημάτων όπως τον Μοχάμεντ Άλι και τον Μάικλ Τζόρνταν.

" Είναι εκπληκτικό που με συγκρίνουν με αθλητές όπως τον Τζόρνταν, τον Μοχάμεντ Άλι και τον Ουσέιν Μπολτ. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Κάνω την δουλειά μου και όταν τελειώσω την καριέρα μου θα κάνω τον απολογισμό".

Η γέννηση του γιου του άλλαξε την ζωή περισσότερο από τις κατακτήσεις τροπαίων με την Μπαρτσελόνα και τις προσωπικές διακρίσεις, δηλώνει ο Μέσι.

" Όταν γυρίζω πίσω το χρόνο και κοιτάζω την ζωή μου και αναλύω κάθε κατάσταση, τώρα όλα είναι διαφορετικά. Η γέννηση του γιου μου άλλαξε την ζωή περισσότερο από τις τέσσερις κερδισμένες μπάλες του καλύτερου παίκτη.

Ο μεγαλύτερος κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Ξέρω πότε κάνω πράγματα σωστά και πότε λάθος. Είμαι ο νούμερο ένα κριτής του εαυτού μου".

Μετά την κατάκτηση για 4η φορά της Χρυσής Μπάλας ο Μέσι δηλώνει ότι δεν έχει κορεστεί από τις διακρίσεις.

" Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος που αναδείχθηκα καλύτερος παίκτης τέσσερις φορές αλλά θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα. Πέρσι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα ή το Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος είμαι "διψασμένος" για τίτλους".

Όταν ρωτήθηκε για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Τίτο Βιλανόβα, ο Aργεντίνος τόνισε ότι οι διαφορές δεν είναι πολλές όσον αφορά τους δύο προπονητές.

" Το στυλ είναι το ίδιο. Η προπόνηση και η προετοιμασία πριν τους αγώνες δεν έχει μεγάλες διαφορές. Κάνουμε τα ίδια πράγματα που κάνουμε τα τελευταία χρόνια.

Εϊναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει η Μπαρτσελόνα. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο, είμαστε καλοί άνθρωποι και ταπεινοί ως χαρακτήρες και είμαστε ένα εξαιρετικό σύνολο.

Συνεχίζουμε να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Δεν νιώθουμε το ποδόσφαιρο ως επάγγελμα. Εϊναι ο τρόπος που αισθανόμαστε για το ποδόσφαιρο που μας κάνει διαφορετικούς ως παίκτες και ως ομάδα.

Είμαι τυχερός που έχω κερδίσει τόσα με την Μπαρτσελόνα και θα είναι εκπληκτικό που το παγκόσμιο κύπελλο με την Αργεντινή".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ