ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν ανταγωνίζομαι τον Κριστιάνο Ρονάλντο"

Μέσι: "Δεν ανταγωνίζομαι τον Κριστιάνο Ρονάλντο"
Μέσι

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι, απάντησε σε διάφορα ερωτήματα και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στον Ρονάλντο και στο μέλλον του.

Ο Λιονέλ Μέσι τοποθετήθηκε για διάφορα θέματα σχετικά με τον ίδιο, το ποδοσφαιρικό του μέλλον και τον... Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 27χρονος Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, κατά την διάρκεια της παρουσίασης της συνεργασίας με γνωστή εταιρεία, έδωσε τις απαντήσεις του και έβγαλε τις ειδήσεις του.

Σχετικά με το μέλλον του, σχολίασε: "Η ανανέωση του συμβολαίου μου θα γίνει σύντομα, δεν υπάρχουν ζητήματα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεχίσω εδώ".

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ανέφερε: "Δεν ανταγωνίζομαι τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή κάποιον άλλον. Απλά, κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να κατακτώ τίτλους".

Τι σχολίασε για τον Λουίς Ενρίκε: "Ο Λουίς Ενρίκε, μου δίνει πολλή ελευθερία στον αγωνιστικό χώρο".

Για τον Νεϊμάρ, τόνισε χαρακτηριστικά: "Νομίζω ότι με την ποιότητά του και την φυσική του κατάσταση, ο Νεϊμάρ θα γίνει ο καλύτερος στον κόσμο".

Για τον εαυτό του: "Δεν ξέρω ποια θα είναι η θέση μου στην ποδοσφαιρική ιστορία, εγώ είμαι απλά συγκεντρωμένος στο να βελτιώνομαι και να νικάω ολοένα και περισσότερο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ