ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Μας ξέρει καλά ο Γουαρδιόλα"

Μέσι: "Μας ξέρει καλά ο Γουαρδιόλα"

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στις δύο αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα με τη Μπάγερν ενώ παραδέχτηκε πως ο Πεπ Γουαρδιόλα γνωρίζει πολύ καλά τους "μπλαουγκράνα".

"Αυτό είναι το πιο ξεχωριστό κομμάτι της σεζόν επειδή κυνηγάμε τρεις τίτλους. Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει φαβορί σε έναν ημιτελικό Champions League. Είμαστε δύο καλές ομάδες που αμφότερες βρίσκονται σε καλή φόρμα.

Τόσο η Μπάρτσα όσο και η Μπάγερν είναι υποχρεωμένες να προκριθούν λόγω της ιστορίας που κουβαλούν. Και οι δύο ομάδες έχουν πίεση.

Μέσι: "Μας ξέρει καλά ο Γουαρδιόλα"

Πέρυσι τα πράγματα ήταν δύσκολα για μας για πολλούς λόγους, ευτυχώς όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά φέτος", δήλωσε ο Μέσι στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (5/5) ενόψει του πρώτου ημιτελικού των δύο ομάδων στο "Camp Nou", ενώ ιδιαίτερη σημασία είχαν και τα λόγια του για τον Γουαρδιόλα:

"Ο Γουαρδιόλα γνωρίζει καλά την ομάδα μας και ξέρουμε πώς του αρέσει να παίζει, δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να έχει πλεονέκτημα όσον αφορά αυτή την παράμετρο του ζευγαριού.

Φαντάζομαι πως είναι απόλυτα φυσιολογικό ο κόσμος να χαιρετήσει τον Γουαρδιόλα για αυτό που είναι και για αυτό που σημαίνει για τη Μπαρτσελόνα, όμως από τη στιγμή που ξεκινάει ο αγώνας, αυτά τελειώνουν. Θα τον επευφημήσουν επειδή κατέκτησε τα πάντα με εμάς, μετά θα επευφημούν εμάς".

Μέσι: "Μας ξέρει καλά ο Γουαρδιόλα"

Κατάμεστη η αίθουσα για τη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι ενόψει του Μπαρτσελόνα-Μπάγερν

Όσον αφορά δε στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τη Μπάγερν, ο "Pulga" παραδέχτηκε πως δεν του άρεσε καθόλου ο τρόπος που έχασε η ομάδα του από τη Μπάγερν το 2013, και πάλι στα ημιτελικά του Champions League (7-0 για τη Μπάγερν συνολικό σκορ), για να υπογραμμίσει:

"Ξέρω πως η Μπάγερν έχει τραυματισμούς όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία επειδή είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ως τέτοιος δεν μπορεί να κάνει παράπονα για κάτι".

Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς με τη Μπάγερν στο "Camp Nou" θα είναι το 100ο του Μέσι στα Κύπελλα Ευρώπης (96 ματς Champions League +3 τελικοί Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ), με τον Αργεντίνο άσο να μετράει μέχρι στιγμής 76 γκολ (75 στο CL + 1 σε τελικούς Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ