ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Με "μισή" ομάδα στο "Mestalla" η Μπαρτσελόνα

Με "μισή" ομάδα στο "Mestalla" η Μπαρτσελόνα

Μετά το εμφατικό 7-0 του πρώτου αγώνα η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί σήμερα (10/2) στο "Mestalla" για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Copa del Rey με τη Βαλένθια χωρίς αρκετούς βασικούς της παίκτες.

Ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να ταξιδέψει σήμερα (10/2) στη Βαλένθια για να αντιμετωπίσει τις "νυχτερίδες" αφήνοντας εκτός αρκετά βασικά του στελέχη αλλά με πέντε παίκτες από τη δεύτερη ομάδα και έναν από την ομάδα Νέων.

Η επιλογή του προπονητή της Μπαρτσελόνα διευκολύνεται ιδιαίτερα από το γεγονός ότι ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα ημιτελικά του Copa del Rey είχε λήξει με θρίαμβο με 7-0 για τους "μπλαουγκράνα".

Συγκεκριμένα, δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της Μπαρτσελόνα ο Μέσι, ο οποίος διαγνώστηκε με πέτρα στα νεφρά, ο Ινιέστα, ο Πικέ, ο Μαστσεράνο, ο Σουάρες, ο Μπράβο, ο Μπουσκέτς, ο Νεϊμάρ, ο Άλμπα, ο Άλβες και το πρωί της Τετάρτης ανακοινώθηκε πως θα είναι εκτός και ο Αρντά Τουράν.

Από την δεύτερη ομάδα ο Λουίς Ενρίκε επέλεξε να πάρει μαζί του τον Καπτούμ, τον Σαμπέρ, τον Ρομέρα, τον Κάμαρα και τον Γκουμπάου, ενώ από την ομάδα Νέων πήρε τον Αλενιά.

Από την πρώτη ομάδα επιβίωσαν μόνο οι: Τερ Στέγκεν, Μασίπ, Ντόουγκλας, Ράκιτιτς, Μπαρτρά, Μουνίρ, Σάντρο, Σέρζι Ρομπέρτο, Αντριάνο, Αλέις Βιδάλ, Βερμάελεν και Ματιέ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ