ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μάχη Γιουνάιτεντ και Σίτι για Ινιέστα

Μάχη Γιουνάιτεντ και Σίτι για Ινιέστα

Πληθαίνουν οι φήμες για αποχώρηση του Αντρές Ινιέστα από την Μπαρσελόνα, με τις Γιουνάιτεντ και Σίτι να φαίνεται ότι δίνουν μάχη για την απόκτησή του.

Η πρώτη απάντηση του Ισπανού άσου στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε ήταν αρνητική προκαλώντας μεγάλη έκπληξη. Όπως ήταν φυσικό, οι φήμες σχετικά με το μέλλ+ον του έχουν ήδη αρχίσει να οργιάζουν με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ να μάχονται για το ποια θα καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Star", "διάβολοι" και "πολίτες" δεν πρέπει να μόνο να πείσουν τον Ινιέστα να αλλάξει φανέλα για πρώτη φορά στην καριέρα του, αλλά και καθείς εκ των δύο "μνηστήρων" να του δώσει έναν καλό λόγο να προτιμήσει αυτούς εις βάρος των "άσπονδων φίλων" τους.

Το συμβόλαιο του 29χρονου μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2015 και οποιοσδήποτε σύλλογος επιθυμεί να τον αποκτήσει μέχρι τότε θα πρέπει να καταβάλλει ποσό της τάξεως των 65.000.000 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα είναι ο πρώτος ή ο πέμπτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, απλώς η προσφορά των Καταλανών απέχει παρασάγγας από τα στάνταρντς του. Βάσει της βρετανικής εφημερίδας η πρόταση των "μπλαουγκράνα" ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ετησίως συν 3 εκατομμύρια από διάφορα μπόνους, χωρίς όμως να καλύπτεται η εφορία. Αυτό, ίσως, είναι και το αγκάθι που καλούνται να ξεπεράσουν οι Ροσέλ και Θουμπιθαρέτα αν θέλουν να κρατήσουν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους στην Καταλονία.

Ο Ινιέστα μετράει 542 συμμετοχές σε 11 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, έχοντας κατακτήσει 6 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, 6 Σούπερ Καπ και 3 Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ