ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μαστσεράνο: "Δολοφόνος ο Μέσι"

Μαστσεράνο: "Δολοφόνος ο Μέσι"

Ο Χαβιέρ Μασεράνο παρομοίασε τον Λιονέλ Μέσι με δολοφόνο και αποκάλυψε το μεγάλο όπλο της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Τα κατορθώματά του είναι εκπληκτικά και η σχέση του με τα δίχτυα απίστευτη, όπως αποδεικνύεται και από τα 88 γκολ που έχει πετύχει μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος.

Έτσι ο Χαβιέρ Μαστεράνο δεν μπορούσε παρά να αποθεώσει τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο χαρακτήρισε μέσω της "Mundo Deportivo" δολοφόνο, λόγω του φονικού του ένστικου εντός του γηπέδου.

"Όσον αφορά το ποδόσφαιρο είναι δολοφόνος. Μπαίνει στο γήπεδο και μαζεύει θύματα. Του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και δεν τον νοιάζει ποιον έχει μπροστά του.

Ανταγωνίζεται τον εαυτό του. Αυτό είναι μία εξαιρετική αρετή και έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να μοιάζει περισσότερο με γκολφέρ παρά με ποδοσφαιριστής" είπε ο Αργεντινός, ο οποίος σχολίασε για την Μπαρτσελόνα:

"Το μεγαλύτερο όπλο αυτής της ομάδας είναι η θέληση για ποδόσφαιρο. Παίκτες όπως οι Τσάβι, Μέσι και Ινιέστα έχουν περάσει αυτή τη συμπεριφορά στην ομάδα και αυτό έχει αποτέλεσμα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ