ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μαρτίνο: "Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο"

Μαρτίνο: "Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο"

Ο Χεράρδο Μαρτίνο επαίνεσε το πρώτο 45λεπτο της Μπαρτσελόνα, έβγαλε το καπέλο στον Αλέξις Σάντσες για το εκπληκτικό γκολ του ενώ υπενθύμισε πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

"Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η ομάδα που είμαστε πάντα. Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο η Ρεάλ δεν είχε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε καλά τη δουλειά μας και αποφάσισα να κάνω τις αλλαγές που χρειάζονταν για να βελτιωθεί η ομάδα", δήλωσε αρχικά ο "Τάτα" Μαρτίνο, ο οποίος δικαιολόγησε την αντικατάσταση του Ινιέστα από τον Σονγκ (στο 77'), λέγοντας:

"Η αλλαγή αυτή ήταν αμυντική, δεν θα πω ότι ο Σονγκ προοριζόταν για να παίξει το ρόλο του δεκαριού. Ήταν μία κίνηση για να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα την ξακάνακα".

Φυσικά, από τις αναφορές του στη συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο Αλέξις Σάντσες (5 γκολ στις 10 πρώτες αγωνιστικές), ο οποίος με την εκπληκτική του λόμπα πάνω από το σώμα του Ντιέγκο Λόπεθ "κλείδωσε" ουσιαστικά το τρίποντο για τους "μπλαουγκράνα".

"Ο Αλέξις κάνει σπουδαία δουλειά από το τέλος της περασμένης σεζόν και μετά. Εάν αυτό το γκολ κάνει τον κόσμο να τον εκτιμήσει ακόμα περισσότερο, αυτό μου αρέσει.

Θα έχει αντίκτυπο στην απόδοσή του, είναι πάντα έτοιμος. Ο Νεϊμάρ έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια, όμως η σημασία αυτό του γκολ που πέτυχε θα ανεβάσει και τη δική του απόδοση".

Αναφορικά τέλος με το +6 που απέκτησε η Μπαρτσελόνα έναντι της Ρεάλ, επεσήμανε: "Η νίκη αυτή έχει μεγαλύτερη σημασία όσον αφορά στο συναίσθημα παρά στην μαθηματική της αξία.

Ένα αβαντάζ έξι πόντων την 10η αγωνιστική δεν μπορεί να θεωρείται σημαντικό. Είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος, όμως είμαστε ακόμα στην αρχή. Έχουμε ακόμα 28 παιχνίδια να δώσουμε".

Μαρτίνο: "Σπουδαία δουλειά ο Αλέξις"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ