ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Θα φύγω όταν δεν με ακολουθούν"

Λουίς Ενρίκε: "Θα φύγω όταν δεν με ακολουθούν"

Ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε ότι κάθε μέρα που περνά τον βρίσκει πιο δυνατό στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι θα παραιτηθεί από προπονητής την ημέρα που οι παίκτες του δεν θα τον ακούσουν.

Μπορεί η πίεση να έχει πέσει πάνω στον Λουίς Ενρίκε και η σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται στο επίκεντρο προσοχής του διεθνούς Τύπου, ωστόσο ο Αστουριανός τεχνικός ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ότι θα παραιτηθεί των καθηκόντων του, την ημέρα που οι παίκτες του δεν θα ακολουθήσουν τις εντολές του καθώς και πως κάτι τέτοιο δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι σήμερα.

"Την ημέρα που οι ποδοσφαιριστές μου δεν θα με ακολουθήσουν, θα αφήσω τη θέση μου. Κάτι τέτοια δεν έχει συμβεί. Νιώθω όπως και την πρώτη ημέρα, με τους βοηθούς μου και τον περίγυρό μου. Δουλεύουμε με ηρεμία, παρά το θόρυβο εκεί έξω.

Αφήνουμε στο περιθώριο όλο αυτό. Κάθε μέρα αισθάνομαι πιο ενισχυμένος και έχω μεγαλύτερο κίνητρο.

Προσπαθώ να δίνω πάντα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Δεν δίνω τροφή σε διαμάχες. Δεν με ενδιαφέρει. Συνεχίζω συγκεντρωμένος σε αυτό που με απασχολεί, δηλαδή πως να παίξει η πομάδα καλύτερα.", δήλωσε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ