ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λ. Ενρίκε: "Το ιδανικό ήταν να είχε 0 πόντους η Ρεάλ"!

Λ. Ενρίκε: "Το ιδανικό ήταν να είχε 0 πόντους η Ρεάλ"!

Η Μπαρτσελόνα θα παίξει στο "Bernabeu" έχοντας αβαντάζ 4 πόντων έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης όμως για τον Λουίς Ενρίκε το Clasico δεν θα είναι καθοριστικό όσον αφορά στη μάχη του τίτλου.

"Η ιδανική κατάσταση θα ήταν αν είχαμε τους πόντους που έχουμε τώρα και Ρεάλ δεν είχε κανέναν. Δεν θα κρίνει κάτι αυτό το ματς.

Εμείς θα πάμε στο "Bernabeu" με το σκεπτικό να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα, να είμαστε η καλύτερη ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Καταλανός τεχνικός μετά το 3-0 επί της Έιμπαρ , και συμπλήρωσε:

"Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο και με τον Άγιαξ αλλά αυτή τη στιγμή, θέλω από τους παίκτες μου να ξεκουραστούν ώστε έπειτα να αρχίσουν να συγκεντρώνονται για το επόμενο ματς".

Λ. Ενρίκε: "Το ιδανικό ήταν να είχε 0 πόντους η Ρεάλ"!

Ο Μέσι έφτασε τα 250 γκολ στην καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα και θέλει δύο ακόμα για να ξεπεράσει τον Τέλμο Θάρα (251) και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη La Liga

Ο Λουίς Ενρίκε χαρακτήρισε επίσης εξαιρετικό για ένα ακόμα ματς τον Τσάβι και παραδέχτηκε ότι βοηθάει τρομερά τους "μπλαουγκράνα" ενώ σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να δώσει κάποιες "ανάσες" στον Μέσι κατά τη διάρκεια της σεζόν, είπε:

"Θα πάρει χρόνο ξεκούρασης αλλά αυτή πιστεύω πως είναι μία ξεχωριστή στιγμή για την ομάδα και τον Λέο. Μερικές φορές κοιτάζω το πρόσωπο που κάθεται δίπλα μου στον πάγκο και λέω πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τον Μέσι.

Για μας δεν είναι μόνο αυτά που δημιουργεί, δίνει κίνητρα στους συμπαίκτες του και είναι φανταστικό να έχουμε έναν τέτοιο φορμαρισμένο παίκτη στη διάθεσή μας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ