ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λ. Ενρίκε: "Θα παίξει ο Σουάρες με τη Ρεάλ"

Λ. Ενρίκε: "Θα παίξει ο Σουάρες με τη Ρεάλ"

Ο Λουίς Ενρίκε αποκάλυψε πως ο Λουίς Σουάρες θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο "Bernabeu" κόντρα στη Ρεάλ χωρίς όμως να πει αν θα είναι βασικός ή πόσο θα παίξει. Η "απάντησή" του σε Αντσελότι.

"Δεν μπορώ να μπω σε αυτού του είδους τα παιχνίδια μυαλού αλλά μπορώ να σας πω ότι θα παίξει σίγουρα ο Σουάρες Πόσα λεπτά συμμετοχής θα πάρει; Αυτή είναι η ερώτηση για το 1.000.000 δολάρια.

Αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εκείνον και θα πάρει χρόνο συμμετοχής", δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε για τον Σουάρες, ενώ για το παιχνίδι του "Μπερναμπέου" ήταν κατηγορηματικός:

"To Clasico είναι πάντα ένα θερμό παιχνίδι.Θα πάμε εκεί για να νικήσουμε και να ελέγξουμε το παιχνίδι, όπως πάντα. Θα δούμε αν θα είμαστε σε θέση να το καταφέρουμε αλλά το μέγεθος του αντιπάλου δεν αλλάζει την φιλοσοφία μας".

Λ. Ενρίκε: "Θα παίξει ο Σουάρες με τη Ρεάλ"

Ο Λουίς Ενρίκε συμφώνησε επίσης με τους ανθρώπους της Ρεάλ που έκαναν παράπονα αυτές τις ημέρες για την ώρα έναρξης του αγώνα (19:00) λέγοντας πως θα προτιμούσε και εκείνος να ήταν πιο αργά, ενώ ερωτηθείς για το αν θεωρεί unfair τις δηλώσεις του Αντσελότι (ο Ιταλός είπε πως έκανε αλλαγή τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με τη Λίβερπουλ χωρίς να τον ρωτήσει και όλοι έφεραν στο μυαλό τους την άρνηση προ ολίγων ημερών του Μέσι να υπακούσει στην εντολή του Λουίς Ενρίκε για να γίνει αλλαγή), απάντησε:

"Σέβομαι πολύ τον Αντσελότι ως προπονητή και ως άνθρωπο. Είμαστε όλοι ελεύθεροι να κάνουμε αστεία, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα, και πολύ περισσότερο με τον ίδιο. Εγώ συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου. Ο Αντσελότι μου φαίνεται πως είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ