ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κρόιφ: "Ο Mέσι δεν θα φύγει για τα λεφτά"

Κρόιφ: "Ο Mέσι δεν θα φύγει για τα λεφτά"

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα Γιόχαν Κρόιφ δεν πιστεύει ότι ο Λίονελ Μέσι θα φύγει από τους "μπλαουγκράνα" μόνο για οικονομικούς λόγους. Διαβάστε δηλώσεις του.

Ο Γιόχαν Κρόιφ σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι ότι κάποια στιγμή μπορεί να φύγει από την Μπαρτσελόνα, τόνισε ότι μόνο αν υπήρχουν εσωτερικά προβλήματα στην ισπανική ομάδα θα φύγει από την Καταλωνία.

" Yπάρχουν ομάδες που θα έδιναν 200 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Μέσι, αλλά δεν φεύγει μόνο για τα λεφτά. Οι αρχές ερευνούν τα οικονομικά στοιχεία του Μέσι κάθε τρία-τέσσερα χρόνια και αυτό τον ενοχλεί. Τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα είναι μόνιμα και όλα μπορούν να συμβούν. Τι ακριβώς θα γίνει κανείς δεν ξέρει. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθεί", δήλωσε ο Κρόιφ.

Ο Κρόιφ είναι σίγουρος ότι ο Μουρίνιο δεν πρόκειται να γίνει προπονητής στην Μπαρτσελόνα ενώ δεν μπορεί να φανταστεί τον Ρονάλντο να αγωνίζεται στους "μπλαουγκράνα".

" Δεν νομίζω ότι ο Μουρίνιο θα γίνει προπονητής στην Μπαρτσελόνα. Δεν ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού του. Η Μπαρτσελόνα φέτος παίζει καλά. Αν μία ομάδα έχει τρεις - τέσσερις παίκτες χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν ακόμα και αν είναι καλοί".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ