ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κατασκοπεία της Μπάρτσα σε Πικέ έναντι 3.000.000 ευρώ!

Κατασκοπεία της Μπάρτσα σε Πικέ έναντι 3.000.000 ευρώ!

Ισπανικό μέσο έβγαλε στη... φόρα λεπτομέρειες από την υπόθεση κατασκοπείας εις βάρος του Ζεράρ Πικέ από τη Μπαρτσελόνα. Ο λογαριασμός των 3 εκ.ευρώ, η παρακολούθηση μέχρι και του gps και τα άλλα "θύματα".

Η αποκάλυψη πως η Μπαρτσελόνα "κατασκόπευε" για ένα... φεγγάρι τον Ζεράρ Πικέ έχει δει εδώ και καιρό το φως της δημοσιότητας, με τον ίδιο τον παίκτη να σχολιάζει χαρακτηριστικά: "Αυτά είναι άσχημα πράγματα, όμως έχουν περάσει".

Το συγκεκριμένο όμως άσχημο κεφάλαιο για τη Μπαρτσελόνα επανήλθε στο προσκήνιο το Σάββατο, με την καταλανική πολιτική εφημερίδα "El Mundo" να δίνει νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση κατασκοπείας εις βάρος του Πικέ η οποία έλαβε χώρα από το 2009 μέχρι το 2010.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο, η Μπαρτσελόνα ανέθεσε στο ιδιωτικό γραφείο ερευνών "Metodo 3" να καταγράφει κάθε κίνηση του Ισπανού σέντερ μπακ με αποτέλεσμα να παρακολουθούνται για αρκετούς μήνες το τηλέφωνο, οι τραπεζικοί λογαριασμοί και το gps του αυτοκινήτου του Πικέ!

Ουσιαστικά όλη η ζωή του μπήκε κάτω από το μικροσκόπιο των ιδιωτών ερευνητών που ενεργούσαν για λογαριασμό της τότε διοίκησης της Μπαρτσελόνα.

Κατασκοπεία της Μπάρτσα σε Πικέ έναντι 3.000.000 ευρώ!

Η εφημερίδα "El Mundo" δημοσίευσε φωτογραφίες του (είχαν τραβηχτεί από το γραφείο "Metodo 3") από συναυλία του Αλεχάντρο Σανθ τον Σεπτέμβριο του 2010 μαζί με τον Πουγιόλ, υποστηρίζει ότι οδηγούσε σε πολύ υψηλές ταχύτητες (μέσο όρο 170χλμ/ώρα ενώ ξεπερνούσε αρκετές φορές και τα 200χλμ/ώρα) και ότι λατρεύει τόσο τα on line παιχνίδια ώστε να κάνει ιδιωτικά μαθήματα από επαγγελματία παίκτη του πόκερ, ενώ περιγράφει μερικά ξενύχτια του σε ντισκοτέκ ή στο σπίτι της συντρόφου του παραμονές αγώνων.

Το ίδιο μέσο αποκαλύπτει πως η Μπαρτσελόνα ξόδεψε συνολικά 3.000.000 ευρώ για να κατασκοπεύει, εκτός από τον Πικέ, 4 πρώην αντιπροέδρους, δύο Καλατανούς πολιτικούς ενώ έλεγχε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία αρκετών εργαζομένων του συλλόγου.

Κατασκοπεία της Μπάρτσα σε Πικέ έναντι 3.000.000 ευρώ!

Σημειώνεται πως ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελείας της Βαρκελώνης, η οποία έχει καλέσει στις 30 Μαΐου για να καταθέσει τον πρώην αντιπρόεδρο Φεράν Σοριάνο (νυν στέλεχος στη Μάντσεστερ Σίτι) και τον πρών γενικό διευθυντή των "μπλαουγκράνα", Χουάν Όλιβερ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ