ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Καταλήγουν στους κεντρικούς αμυντικούς στην Μπαρτσελόνα

Καταλήγουν στους κεντρικούς αμυντικούς στην Μπαρτσελόνα

Τις τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίζουν στην Μπαρτσελόνα προκειμένου να ολοκληρωθεί ο φάκελος με τους κεντρικούς αμυντικούς που ενδιαφέρουν τους Καταλανούς. Παραμένει πρώτος στόχος ο Ματς Χούμελς, αρκετά τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Τα πλάνα της ενόψει της νέας σεζόν έχει αρχίσει να καταστρώνει η Μπαρτσελόνα, οι ιθύνοντες της οποίας έχουν ήδη αποφασίσει πως πρέπει να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, κάτι που πέρυσι δεν έγινε την ύστατη στιγμή, όταν τελικά προτιμήθηκε η απόκτηση του Άλεξ Σονγκ.

Μέσα στις επόμενες μέρες σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo" θα κλείσει ο φάκελος με τους υποψήφιους και θα αρχίσει η τελική αξιολόγηση.

Ο Τίτο Βιλανόβα αναμένεται να επιστρέψει σπίτι τους στις 26 Μαρτίου και από τον Απρίλιο θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τους Σάντρο Ροσέλ, πρόεδρο της ομάδας, και Αντόνι Θουμπιθαρέτα, αθλητικό διευθυντή.

Όπως και πριν λίγο καιρό έτσι και τώρα ο Ματς Χούμελς παραμένει πρώτος στόχος, καθώς θεωρείται πως ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού των Καταλανών. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Βινσέντ Κομπανί της Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον μία περίπτωση που ενδιαφέρει περισσότερο από εκείνη του Νταβίντ Λουίς.

Υπάρχουν αρκετά ονόματα ακόμα τα οποία έχουν ξαναγραφτεί, όμως, οι τελικές αποφάσεις για την ιεράρχηση των στόχων θα παρθούν εντός των επόμενων δύο μηνών. Το μόνο δεδομένο είναι πως οι "μπλαουγκράνα" φαίνεται να έχουν καταλήξει στο ότι η απόκτηση ενός στόπερ είναι αναγκαία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ