ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα: "Μου αρέσουν Ράμος και Ίσκο"

Ινιέστα: "Μου αρέσουν Ράμος και Ίσκο"

Ο Αντρές Ινιέστα ξεκαθάρισε πως εκτιμά πολύ τις ικανότητες των Σέρχιο Ράμος και Ίσκο, ενώ παραδέχτηκε πως του λείπει ο Πεπ Γουαρδιόλα.

Μπορεί να αγωνίζεται στο αντίπαλο δέος, τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Αντρές Ινιέστα να μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τον Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός με δηλώσεις του στην "Mundo Deportivo" δεν έκρυψε πως θεωρεί πολύ καλό παίκτη τον συμπαίκτη του στην εθνική, ενώ από τους νεαρούς επέλεξε τον Ίσκο της Μάλαγα.

"Πάντα μου άρεσε ο Σέρχιο Ράμος. Είναι πολύ εντυπωσιακός. Επίσης, μου αρέσει να παρακολουθώ τους ταλαντούχους παίκτες όπως ο Ίσκο".

Στη συνέχεια για τον Πεπ Γουαρδιόλα, τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, σχολίασε: "Μου λείπει ο Γουαρδιόλα επειδή μου αρέσει να δουλεύω με άτομα τα οποία έχουν πετύχει εξαιρετικά πράγματα κι εκείνος ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Τώρα χωρίς τον Βιλανόβα είναι πιο περίπλοκο, αλλά δουλεύουμε σκληρά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά".

Τέλος, για τον ίδιο είπε: "Θέλω να βελτιώνομαι κάθε χρόνο. Για να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο και να είμαι ανταγωνιστικός πρέπει να βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η επιθυμία μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στον σύλλογο. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ.

Είμαι12 χρόνια στον σύλλογο και θέλω να κρεμάσω εδώ τα παπούτσια μου, αλλά τα πάντα θα κριθούν από την απόδοσή μου. Όταν και τα δύο μέρη θέλουν το ίδιο, δε θα έπρεπε να είναι πρόβλημα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ