ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η συμβουλή ζωής του Μέσι στον Μπαρτούτσι

Η συμβουλή ζωής του Μέσι στον Μπαρτούτσι

Ο Φράνκο Μπαρτούτσι δοκιμάζεται στη Masia, θέλοντας να κυνηγήσει το όνειρό του και είχε την τύχη να τον συμβουλέψει ο Λιονέλ Μέσι προτού μπει στη "μάχη" της κορυφαίας ποδοσφαιρικής Ακαδημίας στον πλανήτη.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο Φράνκο Μπαρτούτσι έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή. H Masia... τσίμπησε τον πιτσιρικά από την Αργεντινή και θα τον τεστάρει στην Ακαδημία της. Για τον ίδιο είναι μια ευκαιρία ζωής...

Το γεγονός ότι επιλέχθηκε, δεν συνεπάγεται σίγουρη επιτυχία. Άλλωστε, πολλοί πέρασαν από εκεί, δεν σημαίνει όμως πως όλοι έκαναν καριέρα ανάλογη των προσδοκιών που υπήρχαν όταν ξεκινούσαν. Παρ' όλα αυτά, του δίνεται η δυνατότητα να πείσει ότι μπορεί και να πάρει ευκαιρίες στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μπαρτούτσι είχε την τύχη να ανταμώσει με το είδωλό του, τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, τον Λιονέλ Μέσι. Έναν παίκτη που πάντα είχε το μυαλό στο κεφάλι του, δεν σταμάτησε να δουλεύει και γι' αυτό κατάφερε να κάνει μια τόσο μεγάλη καριέρα.

Η συμβουλή ζωής του Μέσι στον Μπαρτούτσι

"Όταν πρωτοήρθα στην Ισπανία, είχα... πεταλούδες στο στομάχι μου. Δυο ημέρες πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις, ήμουν λίγο νευρικός. Όμως, είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να χαλαρώσω, να κάνω αυτό που ξέρω και να το απολαύσω.

Είναι μια μοναδική εμπειρία και έρχεται μια φορά, δεν επαναλαμβάνεται. Όσο πλησίαζε ο καιρός για τις δοκιμές, έκανα περισσότερη προπόνηση. Ο Μέσι είναι το είδωλό μου και μου μίλησε. Μου είπε ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά, διότι τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς προσπάθεια και αφοσίωση.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Με ρώτησε αν θα έπαιζα στη Masia και απλά απάντησα πως ναι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ