ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η προσφορά της Αλ-Σαντ στον Τσάβι

Η προσφορά της Αλ-Σαντ στον Τσάβι

Ο Τσάβι θα είναι κάτοικος Κατάρ, όπως όλα δείχνουν, από την επόμενη σεζόν με την Αλ-Σαντ να του προσφέρει συμβόλαιο επτά ετών. Ποια τα δεδομένα για ομοσπονδιακός τεχνικός.

Συμβόλαιο επτά ετών προσφέρει η Αλ-Σαντ προκειμένου ο 35χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα, να γίνει κάτοικος Κατάρ. Δείτε τι προβλέπεται για τα πρώτα τρία χρόνια, τι για τα επόμενα τέσσερα, και υπό ποια προϋπόθεση θα μπορούσε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της ασιατικής χώρας.

Μπορεί ακόμη να μην έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά όπως υποστηρίζει ο ισπανικός Τύπος η Αλ-Σαντ προσφέρει συμβόλαιο επτά ετών, στον Τσάβι Ερνάντεθ.

Τα τρία πρώτα ως ποδοσφαιριστής της ομάδας και συνεργάτης της ακαδημίας ποδοσφαίρου "Aspire", η οποία εδρεύει στο Κατάρ, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα ως πρεσβευτής του συλλόγου, της ασιατικής χώρας.

Ομοσπονδιακός τεχνικός του Κατάρ; Μόνο εάν...

Το πρώτο όνομα που διέρρευσε για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Κατάρ, ενόψει και του Μουντιάλ του 2022 που διοργανώνει η χώρα, ήταν αυτό του Πεπ Γουαρδιόλα.

Ο 35χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Κατάρ, μετά το πέρας των τριών ετών, ως ποδοσφαιριστής της Αλ-Σαντ.

Σε κάθε περίπτωση, το Plan A λέγεται Πεπ Γουαρδιόλα και το Plan B, Τσάβι Ερνάντεθ. Μόνο, δηλαδή, εάν ο τεχνικός της Μπάγερν απορρίψει την πρόταση, ενεργοποιείται το Plan B.

Μαζί με Σέρχιο Γκαρθία;

Οι διοικούντες την Αλ-Σαντ ετοιμάζουν να φέρουν στον Κόλπο, ένα συμπατριώτη του Τσάβι (και) για να διευκολύνουν την προσαρμογή του. Ο λόγος για τον 31χρονο επιθετικό της Εσπανιόλ, Σέρχιο Γκαρθία.

Το ταξίδι στο Κατάρ

Ο Τσάβι επισκέφθηκε το Κατάρ, το Μάρτιο, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του ισπανικού πρωταθλήματος. Παρά την επιθυμία της Μπαρτσελόνα να συνεχιστεί η συνεργασία τους για μία ακόμη σεζόν και παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων των ΗΠΑ, ο δρόμος που θα ακολουθήσει ο Τσάβι, οδεύει προς το Κατάρ, ισχυρίζονται τα ισπανικά ΜΜΕ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ