ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η ντρίμπλα του Νεϊμάρ που εξόργισε τους Βάσκους!

Η ντρίμπλα του Νεϊμάρ που εξόργισε τους Βάσκους!

Ο Νεϊμάρ προσπάθησε να κάνει μια... αλήτικη ντρίμπλα προς το φινάλε του τελικού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, προκαλώντας την οργή των παικτών της, επειδή θεωρήθηκε έλλειψη σεβασμού. Τι είπε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος (VIDEO).

Ο τελικός του Copa del Rey στο "Καμπ Νόου" έφτανε στο φινάλε του, το 3-1 υπέρ της Μπαρτσελόνα δεν επρόκειτο να αλλάξει και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα σήκωνε ένα ακόμη τρόπαιο, κάνοντας το νταμπλ στην Ισπανία.

Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Νεϊμάρ στα αριστερά και ο Βραζιλιάνος επιχείρησε να ντριμπλάρει τον προσωπικό του αντίπαλο για να μπει στην περιοχή και να δοκιμάσει μια ακόμη επιθετική προσπάθεια. Γράψτε λάθος, προσπάθησε να... ξεφτιλίσει τον παίκτη της Μπιλμπάο, επιχειρώντας μια ντρίμπλα, όπου ήθελε με μαεστρικό τρόπο να περάσει την μπάλα από πάνω του.

Δεν ήθελε και πολύ για να έρθει η έκρηξη. Αφού πρώτα ο Βάσκος τον πέταξε κάτω, δίχως να καταλογιστεί το φάουλ, στην συνέχεια έγινε ομαδικό "ντου" στον Βραζιλιάνο, ζητώντας του τον λόγο. Θεωρήθηκε ασέβεια προς τους παίκτες της Αθλέτικ, διότι το ματς είχε τελειώσει και ο ίδιος πήγε να κάνει ζογκλερικό.

Μάλιστα, δεν αντέδρασε καθόλου, διότι δεν ήθελε να πυροδοτήσει περισσότερο την κατάσταση. Μπήκαν και οι συμπαίκτες του στη μέση και κάπου εκεί έληξε το επεισόδιο. Πάντως, ήταν εμφανέστατη η ενόχληση των παικτών της Μπιλμπάο για τον διεθνή Βραζιλιάνο, ο οποίος απομακρύνθηκε χωρίς να πει το παραμικρό.

Στις δηλώσεις του βέβαια μετά το ματς, τόνισε πως "έτσι παίζω εδώ και χρόνια και δεν πρόκειται να αλλάξω επειδή κάποιοι νευριάζουν. Μπάλα παίζουμε και όλα είναι στο παιχνίδι, αν είναι δυνατόν να αντιδρούν έτσι".

Επιπροσθέτως, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νταμπλ, είπε πως στόχος είναι πλέον το Champions League, ενώ εγκωμίασε τον Λιονέλ Μέσι, αναφέροντας πως "πρόκειται για έναν φανταστικό παίκτη, τον καλύτερο του κόσμου του για μένα. Τιμή μου να παίζω σε μια ομάδα με τέτοιους συμπαίκτες".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ